„Jangueo" este noul single Yasiris feat. Jacobo Ostos
2020-02-07 22:01:15

După ce a lansat în urmă cu câteva luni alături de Isasi B. și Bella Santiago single-ul „Tu Perdición”, Yasiris colaborează pentru prima oară cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo”. Compusă de Yasiris și MWolf si produsă de MWolf, „Jangueo” este o piesă senzuală, cu un videoclip plin de sex appeal, filmat în „Oh My Club”, în regia lui Silviu Mîndroc.

În vârstă de 21 ani, Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz), a devenit cunoscută odată cu participarea sa și câștigarea concursului „Gana Con Tu Voz”. La scurt timp după ce a intrat în portofoliul Cat Music Spain, artista a lansat primul single din carieră: „Hasta Manana (Mmm)”, feat. Ilinca, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2017. A urmat apoi colaborarea cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru „Claro Que Si”, hit care a fost no.1 în România în topurile de specialitate. De asemenea, a generat peste 5 milioane de stream-uri pe platformele digitale și peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. „Dame” este a doua colaborare a artistei cu Hyenas, ce a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara lui 2019 lansează alături de Isasi B. și Bella Santiago „Tu Perdición”, single ce a cucerit topurile muzicale din Spania.

Jacobo Ostos face parte dintr-o familie de toreadori, însă a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la „Supervivientes”, unul dintre cele mai cunoscute și dure reality-show-uri de supraviețuire. Jacobo Ostos a intrat în lumea muzicii de la o vârstă fragedă și a început să mixeze ca DJ în cadrul unor evenimente de modă din Spania, iar în prezent este DJ rezident în „Oh My Club”. Cu o o ascensiune rapidă în lumea muzicii, Jacobo Ostos a împărțit scena cu DJ precum Juanjo Martín, The Zombie Kids, Albert Neve, John Jacobsen sau Manuel de Diego.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *