Jan Akkerman la Bucuresti: VIP sold out si programul evenimentului
2015-08-17 14:18:29

00000003232-75c3-800x800-n-636a29cb

Unul dintre cei mai mari chitaristi din toate timpurile, Jan Akkerman, canta joi, 20 august, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Biletele VIP cu loc in fata scenei sunt sold out. Momentan gasiti in vanzare bilete cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori) sau bilete fara loc pe iabilet.ro si eventim.ro si in retelele iabilet.ro si Eventim. De asemenea, sunt in vanzare si un numar limitat de bilete GOLDEN PASS cu loc la masa care asigura si intalnirea cu Jan Akkerman dupa concert. (poze, autografe)

Concertul va fi deschis de o descoperire recenta a industriei muzicale romanesti, ARTHUR, incepand cu ora 21:30 iar marele chitarist Jan Akkerman va urca pe scena in jur de 22:15.

Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan sAkkerman -a apucat de chitara la varsta de doar 5 ani iar primul sau single a fost lansat in 1960 pe cand avea 13 ani. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume si a cunoscut succesul international odata cu fondarea trupei Focus alaturi de Thijs van Leer. Akkerman combina progressive rock-ul cu blues-ul si cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cantat alaturi de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia, sau B.B. King.

Biletele pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

– Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) – 70 de lei
– VIP, cu loc la masa in fata scenei – 100 de lei (doar 80 de bucati) – SOLD OUT
– GOLDEN PASS – Intalnire, poze si autografe cu artistul + loc la masa – 150 de lei (in numar limitat la doar 30 de bucati)

In ziua concertului biletele vor costa 80 de lei cu loc la masa (sau fara loc) in limita locurilor dinsponibile.

Va invit cu drag la acest eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM, dupa care va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *