James Bay surprinde cu lansarea EP-ului „Oh My Messy Mind"
2019-05-14 18:44:31

James Bay dorește cu orice preț să ne sensibilizeze la sfârșitul acestei săptămâni prin lansarea surpriză a EP-ului „Oh My Messy Mind”.

James Bay a ținut secretă această lansare și, cu puțin timp înainte, a trimis câte un e-mail către fanii înregistrați în baza lui de date, ce conținea un teaser și anunțul că artistul care a dat naștere hit-ului „Wild Love” se va întoarce în Brighton, unde va concerta în cadrul festivalului The Great Escape.

Spectacolul va fi unul acustic și va debuta cu „Bad”, o nouă piesă, regăsită pe EP-ul „Oh My Messy Mind”, material pe care James Bay îl oferă cu modestie fanilor de pretutindeni.

„Voi veți fi primii care vor auzi asta. Am vrut să vă arăt la ce am lucrat. Azi, la miezul nopții, lansez un nou EP, , care include și noul meu single, . Abia aștept să îl ascultați”, a declarat James Bay în scrisoarea adresată fanilor.

EP-ul „Oh My Messy Mind” conține o altă mare surpriză – noul material semnat James Bay integrează și colaborarea de excepție dintre el și Julia Michaels, piesa „Peer Pressure”.

Calendarul acestui an este plin pentru James Bay, a cărui carieră a înflorit odată cu lansarea albumului „Electric Light” – susținând concert după concert, Bay i s-a alăturat deja lui Ed Sheeran în cadrul turneului său european, care va bifa și România, pe data de 3 iulie, la Arena Națională.

Poți asculta / descărca EP-ul: https://umusic.lnk.to/OhMyMessyMind, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *