J. Yolo - E bine, bine (single si videoclip nou)
2014-10-18 09:58:11

Dupa succesul pe care l-a avut cu hitul “Te pup, pa, pa”, J. Yolo revine cu un nou single energic, un comic de limbaj – “E bine, bine”, piesa fiind ca un imn al bunei dispozitii si al relaxarii totale.

Motto-ul “Carpe diem”, despre care J. Yolo ne canta in hitul “Te pup, pa, pa!”, este prezent si in noul single, “E bine, bine”, melodie compusa de catre J. Yolo, Marius Rozsdas, Paduraru Silviu Marian, Craciun Alexandru Constantin si Alstani Victor Razvan.

O productie Full Boss si Well Done, videoclipul “E bine, bine” trece in revista perioada de dupa 1989 cand, chiar daca intampinam dificultati, tot ce putem face este sa gandim pozitiv.

Pentru a ilustra ideea de bine, J. Yolo intruchipeaza spumos cateva personaje: un artist, un doctor, un capitan din armata, un “domn senzual” care sta la plaja, un condamnat la inchisoare si un cioban, iar comicul de situatie este unul foarte savuros.

De cand a lansat hitul “Te pup, pa, pa” si pana in prezent, J. Yolo a colaborat cu Dj Sava, Chris Mayer, Nadir si in paralel lucreaza in studio piese noi, care cu siguranta vor fi la fel de efervescente, precum “E bine, bine”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *