J Balvin și Bad Bunny surprind fanii cu lansarea albumului „OASIS" și a single-ului „Qué Pretendes"
2019-06-28 14:51:16

Surpriza de la miezul nopții vine din partea a doi dintre cei mai în vogă și prolifici artiști ai momentului – J Balvin și Bad Bunny – care lansează albumul „OASIS”, împreună cu videoclipul primului single extras de pe acest material, „Qué Pretendes”.

„Știi ce este (Oază)? Sunt acele locuri superbe ce veghează în mijlocul uscăciunii… Le vezi și te duci instant acolo. Sunt speciale, diferite. Ba mai mult, numele acestora se scrie la fel în engleză și în spaniolă”, declară J Balvin.

„OASIS” este o mostră atipică de muzică latino, care sosește la timp pentru a ne bucura restul verii și a ne demonstra încă o dată că J Balvin și Bad Bunny nu se numără degeaba printre cei mai ascultați artiști din ultimii ani. Elementul unic al acestui album este sunetul urban, ce dorește a accentua mai mult legătura de camaraderie dintre Ambasadorul global al muzicii raggaeton și Liderul mișcării latin-trap din Puerto Rico.
este un album răcoritor și transcendental, o salvare, o eliberare. O oază te ajută să te încarci cu ceea ce îți lipsește și să ai revelația lucrului ce îți lipsește – asta reprezintă albumul. Lucrăm la acest material de mult timp, iar acum am simțit că este momentul. Să lucrez cu Balvin este o experiență de nedescris. Îl admir și respect de mult timp și avem o energie excelentă împreună”, declară Bad Bunny.
„Sunt mândru să spun că îl iubesc pe Bad Bunny. Mereu am fost pe aceeași lungime de undă și am avut gusturi și interese comune. Și el dorește să onoreze și promoveze cultura noastră specială și nu va uita niciodată importanța modestiei. Nu pot decât să mă bucur că fanii vor putea împarți din energia albumului cu noi”, adauga J Balvin.

Ascultă / Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/OASIS

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *