J Balvin a stabilit un nou record – cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un singur an

Guinness World Records (GWR), autoritatea mondială pentru recordurile din intreaga lume, l-a certificat recent pe „Ambasadorul global al Reggaetonului”, J Balvin, cu un al doilea titlu GUINNESS WORLD RECORDS pentru cele mai multe nominalizări la premiile Latin GRAMMY, cu 13 nominalizări într-un an.

Editia cu numarul 21 a Latin GRAMMY Awards, il are pe J Balvin nominalizat în diferite categorii, fiind premiat cu un trofeu GUINNESS WORLD RECORDS, detinut pana acum de duo-ul puertorican Calle 13, ce a avut zece nominalizări la cea de-a 12-a ceremonie din 2011.

Artistul columbian a primit două nominalizări la categoria Compozitia / Productia anului (pentru „Rojo” și „China”) și Albumul anului (pentru „Colores” și „Oasis”, colaborarea sa cu rapperul Bad Bunny).

Materialele „Colores” și „Oasis” sunt, de asemenea, nominalizate la categoria Cel mai bun album de muzică urbană, în timp ce „Rojo” a fost nominalizat pentru cea mai bună melodie urbană și pentru cel mai bun videoclip muzical.

J Balvin a adunat pana acum patru premii Latin GRAMMY. A câștigat Cea mai bună melodie urbană („Ay Vamos”, 2015; „Con Altura”, 2019) și Cel mai bun album de muzică urbană („Energía”, 2016; „Vibras”, 2018).

J Balvin a câștigat primul său titlu GUINNESS WORLD RECORDS în martie 2016, când a doborât recordul pentru cea mai lungă stationare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de săptămâni), cu hitul său „Ginza”.

Ambasadorul global al Reggaeton-ului, J Balvin este acum unul dintre artiștii de top din lume, indiferent de limba in care canta și si-a dezvoltat o comunitate online de peste 104 milioane de urmaritori pe retelele sociale.

Păreri?

Comentarii