IVANA, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, debuteaza cu single-ul “Tomorrow”
2015-11-23 19:22:28

Ivana Vocea Romaniei

IVANA lanseaza astazi primul single din cariera care se numeste “Tomorrow”.

Piesa a fost compusa de Ivana impreuna cu Elena Vasile, Eduard Santha si produsa de Barac Sebastian, Marcel Botezan (“responsabili” pentru hiturile INNEI si Antoniei), Sergiu Musteata si David Ciente (unul dintre compozitorii si producatorii single-ului “Dale Papi” al lui Lariss).

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscuta publicului din Romani​a ​in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila.

Tanara artista de doar 18 ani a impresionat publicul si juriul prin vocea aparte, cameleonica, prezenta scenica energica, rezultat al sesiunilor de dans alaturi de fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc. Incepand cu anul acesta, IVANA s-a mutat in Bucuresti la Colegiul National “George Enescu”, unde isi continua studiile.

Pe cand avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cantand si i-a sfatuit parintii sa o aduca la cursuri deoarece are foarte mare potential in muzica.

Insa muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicata si in dans.

A castigat numeroase premii internationale la concursurile de dans si a participat la Eurovision Junior in Kiev si la Romanii au Talent ca parte a unei trupe. Isi doreste sa devina actrita pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece ii imbina toate pasiunile: actoria, muzica si dansul.

“Sunt incantata, entuziasmata, ma bucur ca am lansat primul meu single “Tomorrow” si ca am fost implicata atat in scrierea piesei, dar si la sedintele de productie ale videoclipului. Este o experienta noua pentru mine! Este foarte tare ce mi se intampla”, a declarat IVANA.

Videoclipul piesei “Tomorrow” a fost filmat in Bucuresti, dar si la mare, regizor si DOP este Michael Mircea (INNA – “Diggy Down”), iar invitat special este tanarul actor Rares Andrici.

IVANA este artist Global Records, casa de discuri a INNEI s​i lanseaza primul single in colaborare cu Roton.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul primului single al frumoase si talentate artiste, IVANA, “Tomorrow”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *