Iuliana Tudor, proiect inedit la Gala The Woman 2018
2018-03-23 19:37:05

Conferința de Leadership Feminin The Woman a avut loc de curând la Cluj. Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezentă în calitate de Speaker în fața a peste 600 de femei antreprenor și lideri din România.

Tema aleasă anul acesta- The Woman: Cea mai bună versiune a ta!- a dus-o cu gândul pe Iuliana Tudor la un subiect care a stârnit un interes deosebit: Imperfect is perfect, în jurul căruia vedeta și-a creat discursul.

„Am petrecut o zi tare frumoasă în compania celor 600 de femei prezente la Conferința The Woman! Multe emoții și bucuria de a cunoaște oameni noi cu povești impresionante! “, spune Iuliana Tudor.

„Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman își va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni și dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică.

Conferința a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman și a oferit oportunități de colaborare pentru participanții prezenți la eveniment.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *