Iuliana Tudor, premiera de Craciun
2016-12-21 23:23:49

Nu mai este mult pana la Craciun, iar Iuliana Tudor si-a facut deja planuri de sarbatori si marturiseste ca nu-i vor lipsi de pe masa traditionalele sarmale, cozonacul, familia alaturi si muzica buna.

“Anul acesta, in premiera, am decis sa schimbam un pic traditia si sa pregatim cozonacii la noi acasa, in Bucuresti. Pana acum, de Craciun, casa parintilor mei de la Baicoi mirosea a cozonac aburind, proaspat scos din cuptor”, spune prezentatoarea emisiunii “O data-n viata” de la TVR 1.

“Vom petrece Craciunul la Baicoi, cu toata familia, cu parintii sotului meu, cu copii, nepoti, cu bucate traditionale pe masa, iar noaptea dintre ani ne va gasi in Bucuresti, urmand ca dupa Sarbatori sa mergem cateva zile la ski, in Romania”, declara Iuliana Tudor.

Si pentru ca nu putea trece Craciunul fara ca TVR sa ofere un program de divertisment pe masura, Iuliana Tudor a pregatit o editie speciala a emisiunii O data-n viata.

“Va fi un duel intre echipele Faimosii si Fantasticii. Mai exact, echipa lui Ionut Fulea si cea a lui Dinu Iancu Salaj​​anu. Printre invitatii celor doi se vor numara: Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Alina Sorescu, Cezar Oatu, Lora, Daniel Iordachioaie si multi altii. Distractia si voia buna va domni in ziua de Craciun pentru toti romanii”, incheie Iuliana Tudor.​

Voi cum veti petrece sarbatorile de iarna? Va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *