Iuliana Tudor, editie speciala „O data-n viata", de Paste, cu Fuego, pe TVR 1
2017-04-14 21:12:11

Editia speciala a emisiunii il provoaca pe indragitul artist sa interpreteze patru roluri diferite, sustinut de vedete ale folclorului romanesc. Iuliana Tudor ne asteapta pe 16 aprilie, la ora 21.20, la TVR 1 si TVR+.

Editia speciala O data-n viata de Paste este construita in jurul a patru personaje, intruchipate de unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi, Artist al Poporului Republicii Moldova, decorat cu titlul onorific de Presedintia Republicii Moldova: Fuego. Il vom vedea duminica, pe rand, in patru ipostaze diferite: ardelean, banatean, moldovean si oltean. Iuliana Tudor ne asteapta in ziua de Pasti la O data-n viata, de la ora 21.20, la TVR 1 si online, pe TVR+.

Ii vor fi alaturi apreciatului artist vedete ale folclorului romanesc, iubite si asteptate de toti romanii: Nicolae Furdui Iancu, Ionut Fulea, Dinu Iancu Salajanu, Nicoleta Voica, Andreea Voica, Adrian Stanca, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Petrica Matu Stoian, Irina Loghin.

Orchestra Lautarii si maestrul Nicolae Botgros aduc bucurie si de aceasta data in platoul emisiunii, in anul 10 O data-n viata, iar Floarea si Gheorghe (actorii Maria Buza si Marius Rizea) revin pentru a ne delecta cu intamplarile din viata lor.

„Cu mare bucurie astept sa ne reintalnim la O data-n viata, pe TVR 1, dupa 10 ani de succes, in care am petrecut Pastele alaturi de telespectatorii nostri fideli. 10 ani de emotii, bucurii si muzica pur romaneasca. Va astept cu drag in seara de Pasti!”, este invitatia Iulianei Tudor la O data-n viata pentru duminica, 16 aprilie, de la ora 21.20, la TVR 1 si online, pe TVR+.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna emisiunea, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *