Iuliana Tudor, cadou – surpriza pentru fiul ei
2017-05-29 11:53:44

Anul acesta, vedeta TVR i-a facut cadou in avans fiului sau, de 1 iunie. Tudor, acum in varsta de sase ani, a avut parte de cadoul mult visat – o minivacanta la Disneyland Paris.

Pentru Tudor este prima vizita in celebrul parc de distractii si va fi cu siguranta una de neuitat. Lumea povestilor prinde viata in Disneyland, cel mic bucurandu-se din plin de ofertele propuse de celebrul parc de distractii european.

Fiul de sase ani al Iulianei Tudor, la Zilele Portilor Deschise de la TVR

A devenit deja o traditie ca de Zilele Portilor Deschise la TVR telespectatorii mari si mici sa se intalneasca cu cele mai indragite vedete ale Televiziunii Romane. Printre acestea se numara si Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „O data-n viata”, care pe 1 si 2 iunie invita telespectatorii TVR la „Joaca de-a copilaria”. De Ziua Copilului, cei mai mici iubitori ai folclorului romanesc pot participa la filmarile unei editii speciale „O data-n viata”. Inregistrarile vor fi difuzate in emisiunea de duminica, 4 iunie 2017, iar in studiou vedeta TVR il va avea alaturi pe fiul sau, Tudor.

Putina lume stie ca micutul de sase ani este foarte talentat. Fiul Iulianei Tudor canta si danseaza, iar in aceasta vara urmeaza sa participe la o tabara de dans la Sibiu. Este vorba de un eveniment patronat de cea mai veche formatie de dansuri populare a Romaniei, Junii Sibiului. „Va fi si Tudor in platou si sper sa-i gasesc un costum potrivit pentru ca s-a inaltat foarte repede. Cu siguranta va si canta daca va avea modele de varsta lui care vor veni la microfon”, a spus Iuliana.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *