Iuliana Tudor a dat startul unei campanii care indeamna la fapte bune! Vezi ce vedete a provocat!
2016-11-25 18:22:45

Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O data-n viata” de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune. Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii. Si tot asa se va crea un lant al faptelor bune pe care il poate dezvolta fiecare. Cu cat vom fi mai multi, cu atat faptele bune se vor inmulti!

“Uneori, un gest cat de mic poate sa insemne totul pentru altcineva aflat in nevoie. Este motivul pentru care m-am alaturat campaniei #selfieless si am daruit o masa unei persoane fara locuinta. In cadrul acestei campanii care se deruleaza deja in intreaga Europa, Canon Romania sustine la nivel local Banca de Alimente – Crucea Rosie Romana. Va chem sa ne reamintim cat e de important sa ne intoarcem privirea catre ceilalti si sa facem lumea mai buna prin gesturi mici, dar din suflet: sa daruiti o masa, sa donati sange, sa ajutati un prieten la nevoie, sa oferiti o imbratisare, sa oferiti o jucarie unui copil si cate altele..

Ii provoc pe Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu sa faca o fapta buna si sa intre in campania #selfieless.

Fiecare va provoca la randul sau alti 3 prieteni si tot asa lantul Faptelor bune va creste prin fiecare dintre noi!”, declara vedeta TVR1.

Acestea fiind spuse, va astept cu impresii. Enjoy!

iuliana-tudor-5

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *