Iuliana Beregoi, senzatia din online, cucereste si scena din Romania
2017-02-28 11:07:31

Iuliana Beregoi a devenit un adevarat fenomen in online! Cantareata si vloggerita, Iuliana si-a castigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunand 200 000 de abonati la canalul propriu de Youtube. La scurt timp de la lansarea primului ei single, “Vina mea”, tanara artista din Republica Modova a reusit sa stranga 10 milioane de vizualizari, in doar doua luni.

Acum, Iuliana Beregoi se pregateste sa cucereasca si scena din Romania. Ea va sustine primul concert la noi in tara, pe data de 2 aprilie, ora 15.00, la Cinema Pro in Bucuresti. Fanii vor avea parte de un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans si invitati surpriza. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe oferite de Iuliana Beregoi.

In timpul concertului de la Cinema Pro, Iuliana va lansa si noul ei single, in premiera pentru fanii prezenti in sala. Alaturi de senzatia online din Republica Moldova pe scena vor urca invitati surpriza, care vor oferi publicului momente inedite.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si www.iabilet.ro.
Evenimentul este organizat de Mixton Music si Sis ‘N’ Bro.

Iuliana Beregoi canta inca de la varsta de 5 ani. Parintii i-au descoperit talentul si au sustinut-o, asa ca tanara a inceput sa ia ore de canto si de dans. Cand a implinit 8 ani a inceput sa ia lectii de vioara, pian si chitara, iar la momentul actual este inscrisa la centrul artistic Sis ’N’ Bro. De asemenea, a participat la concursul Next Star si in prezent participa la varianta ruseasca a concursului “The Voice”, “Golos Deti”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concertul de la Cinema Pro, al Iulianei Beregoi, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *