Iuliana Beregoi a lansat videoclipul piesei „Cine sunt eu", cu imagini în premieră din filmul „Lara"
2018-11-08 21:00:37

Iuliana Beregoi, idolul copiilor și adolescenților din România, a lansat o nouă piesă: „Cine sunt eu”. Produsă de Mixton Music, piesa se anunță a fi încă un hit al Generației Z, cu un mesaj puternic și emoționant.

Videoclipul melodiei conține imagini în premieră din filmul „Lara”, care va fi lansat și vizionat odată cu show-ul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”, de la Sala Palatului, pe 30 noiembrie. Totodată, Iuliana își îndeamnă fanii care vor veni la spectacol să dăruiască hăinuțe și jucării, care vor ajunge de Crăciun la copiii mai puțin norocoși.
,,Piesa mea nouă este despre noi toți și sper ca toată generația Z să se regăsească în ea. Abia aștept să o cântăm împreună la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!”, spune Iuliana Beregoi.

Pe lângă spectacolul de pe 30 noiembrie de la Sala Palatului și filmul „Lara”, Iuliana și echipa Mixton Music pregătesc multe alte surprize pentru fani, cum ar fi cel de-al doilea sezon al serialului online „Lara”, în luna februarie 2019 și un turneu național „Lara” și Iuliana Beregoi, în luna aprilie 2019.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *