Iulia Dumitrache lanseaza piesa si videoclipul "Rani deschise"
2018-06-26 19:55:32

Cand ai simtit ultima oara ca dragostea nu inseamna doar fericire si amintiri frumoase, ci si amagire, compromisuri, iertare si vindecare?

Iulia Dumitrache, fosta concurenta a show-ului “Vocea Romaniei”(2013), lanseaza “Rani deschise”, o piesa pop, emotionanta, produsa de EPIQ, insotita de o poveste vizuala, in regia lui Leonid Cojocaru.

“Dragostea nu este intodeauna roz si, cumva, ajungem in situatii in care el alege sa mearga in alta directie, in timp ce ea sufera si incearca sa il opreasca. Sau invers. Important este ca la un moment dat, dupa ce ne vedem raniti si vulnerabili, sa ne ridicam, sa infruntam situatia si sa mergem mai departe. Cu siguranta, multi va veti regasi in aceasta piesa si sper sa va ajute si sa va vindece ranile deschise”, declara Iulia Dumitrache.

Timp de 24 de ore, noul clip al Iuliei Dumitrache s-a vazut in avanpremiera pe platforma catmusic.ME.

Datorita timbrului vocal inconfundabil si show-ului energic, cariera artistei a pornit pe un drum ascendant. Pana in prezent, Iulia a lansat single-uri precum „K.O.”, “Supersonic” si “Unde”, iar la fiecare concert solista reuseste sa ridice publicul in picioare si sa faca orice persoana sa danseze si sa cante alaturi de ea. In septembrie 2017, Iulia Dumitrache a lansat “Iubeste-ma”, o piesa despre dragostea sincera si neconditionata pe care fiecare dintre noi o doreste.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *