Iulia Albu "înspăimîntată" şi fără rublică de doua săptămâni, imediat după ce i-a oferit trofeul "Bau" Celiei. Artista e protejată de forțe nevăzute. DEZVĂLUIRII INCENDIARE!
2017-09-20 17:05:19

INCREDIBIL! Iulia Albu a fost scoasă de pe post la o săptămână după ce i-a oferit trofeul “Bau-Bau” Celiei. Totul se pare că are legătură cu cunoscuta artistă şi anumite forțe nevăzute. Dezvăluiri care te vor lăsa mască!

Mai exact, Celia a fost văzută de mai multe ori în compania unui cunoscut coach roman, denumit şi “paranormalul vedetelor” şi se pare că acesta o ajută şi o susține în demersurile ei muzicale. Acesta, un cunoscut practicant al Metafizicii Chineze, Maestru Feng Shui, practicant NLP, business coach şi unul dintre puținii Profileri din țara noastră, a fost şi invitatul misterios de la relansarea vedetei. Rişvan Vlad Rusu, căci despre el este vorba, a fost surprins spunând mai în glumă mai în serios, exact în ziua în care Celia sărbătorea lansarea noului său videoclip, “La două capete” feat. Karym, următorul lucru: “Sunt curios cine va mai încerca să o vorbească de rău. Are cele mai bune protecții şi este susținută, aşa că nu te lua de ea, căci cine ştie cum se învârte roata şi peste ce dai”, a spus acesta râzând cu poftă.

“Arată ca “Alba ca Zăpada”. Nu se poartă niciodată sandale negre la o rochie albă. Ținuta nu a reușit. Ea este minionă şi nu îi stă bine. Astăzi primește un trofeu BAU!”, spunea Iulia Albu în urmă cu aproape două săptămâni.

La o săptămână, emisia de joi seară (n.r.: 14 septembrie) a fost scoasă din grilă, şi se pare că şi ediția de mâine seară (21 septembrie) va fi scoasă din grilă. Coincidență sau nu, totul se pare că are legătură cu Celia şi anumite protecții nevăzute. Deşi părea o gluma cele spuse de Rişvan Vlad Rusu în ziua lansării, însă culmea, observăm că lucrurile se cam leagă, căci după ce Iulia Albu i-a oferit Celiei trofeul “Bau”, aceasta a rămas fără emisiune de 2 ediții şi pare a fi o atenționare, mai ales că, aşa cum afirma maestrul Risvan – “nu există coincidențe”! Oare cine ar mai îndrăzni acum să se pună cu Celia?:))

După o pauză de peste patru ani, Celia lansează “La două capete” în colaborare cu Karym. Piesa este produsă de Claudiu Coța şi Dragoş Alexandru Damşa, iar de mix şi master s-a ocupat Bunicu Magic. Videoclipul a fost filmat, în regia lui Florin G. Botea, în inima munților, mai exact în Colibița / Bistrița-Năsăud.

Celia este o artistă de succes care a câștigat inimile fanilor cu piesele “Trag aer în piept” şi “Şoapte”, dar şi prin colaborările cu artişti internaționali precum Mohombi şi Shaggy. Karym s-a făcut remarcat la începutul anului când a lansat “Anonim” alături de Mellina, piesă ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube într-un timp foarte scurt. Artistul pregătește noi piese şi noi colaborări cu artiste de top din România.


Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să (re)urmărim împreună clipul piesei “La două capete”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *