It’s Christmas Time! House of Talent lansează prima piesă de Crăciun a crew-ului

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Deși pandemia ne ține departe de cei dragi, crew-ul de content creators House of Talent și House of Talent by TRU și-au dat întâlnire online pentru un nou single cu videoclip despre cea mai frumoasă și iubită sărbătoare a anului, Crăciunul. Robe, Cezara Cristescu, Robert Dragomir, Cezara Grosu, Magdyz și Andra Neacșu alături de House of Talent Italia au îmbrăcat celebrele hanorace roșii cu alb și au creat un videoclip special de Crăciun, demonstrând astfel că distanța nu îi împiedică să fie cât mai aproape de cei dragi și de public. „It’s Christmas Time” este cel de-al doilea single pe care crew-ul din România îl lansează, în doar câteva luni de la crearea grupului.

Prin „It’s Christmas Time”, creatorii de conținut HoT redau atmosfera caldă a sărbătorilor și marchează primul Crăciun petrecut împreuna în această formulă, chiar și de la distanță. În același timp, au grijă să anunțe fanii că sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar ei au făcut deja primul pas și anume, să îi colinde. Cel care a compus single-ul este chiar Robe Cristian, unul dintre creativii familiei House of Talent, care s-a implicat trup și suflet în acest proiect.

De-a lungul timpului, crew-ul a reușit să creeze o comunitate foarte apropiată și puternică în toată lumea. În ziua în care a creat House of Talent, tânărul antreprenor italian Matteo Altieri a avut în minte un proiect solid, bazat în primul rând pe respect, comunicare și susținere: primul grup de influencers care ar putea să se sprijine reciproc ca o familie, în care diferențele dintre aceștia sunt adevărata valoare adăugată. Deși inițial House of Talent a pornit ca un proiect destinat Peninsulei, grupul s-a dezvoltat, a publicat două cărți, numeroase piese și videoclipuri, iar peste 15 tineri talentați din arii precum actoria, canto, pictura sau fashion s-au alăturat. În vârstă de doar 20 de ani, Nicola Consales a făcut posibilă extinderea acestui proiect la nivel internațional prin prisma pasiunii sale pentru limbile străine, dar și prin felul unic de a gestiona relațiile externe.

Adina Marina, Cezara Cristescu, Magdyz, Robe, Marius Ștefan, Cătălin Ionuț, Roberto, Alexa Mirea, Cezara Grosu și Andra Neacșu, cei zece vloggeri talentați ce formează grupul HoT by TRU, fac parte din portofoliul TRU [The Real You], hub ce unește creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul și adaugă la mixul creației factorul tehnic într-un spațiu special amenajat. Cu studiouri video și audio special create, dar și cu un lounge înconjurat de natură, TRU poate fi oaza de inspirație a fiecărui creator de conținut.

Păreri?

Comentarii