Iti mai amintesti dansul trupei Akcent pentru hit-ul "Ti-am promis"? Mihai Gruia si Sorin Brotnei si-au surprins fanii
2015-08-26 16:14:37

TWO2

Akcent au intrat pe piata muzicala la inceput de mileniu si au devenit cunoscuti ca cei patru baieti care nu aveau “bani de bilet”. Trupa a cucerit rapid toate topurile cu piesa “Ti-am promis”, iar din acel moment, hiturile au fost numeroase. In a doua jumatate a anului 2013, in urma unor neintelegeri, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au parasit formatia, destramanu-se, insa nu au renuntat la muzica si au lansat proiectul TWO.

Piesa ce le-a adus celebritatea, “Ti-am promis”, avea parte si de o coregrafie speciala cu care baietii de la Akcent isi innebuneau fanele la fiecare concert. Zilele trecute, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au sustinut un concert in comuna Dofteana prilej cu care au tinut sa le aduca aminte fanilor de perioada Akcent si celebrul dans al hitului “Ti-am promis”.

“‘Ti-am Promis’ o sa ramana intotdeaua in inimile noastre, ca piesa noastra de suflet! Va mai amintiti dansul? L-am incercat noi la concertul din acest weekend. Ce ziceti, ne-a reusit?!”, au scris Mihai si Sorin pe un site de socializare.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara si sa-i felicite pe cei doi: “V-a iesit foarte bine totul. Ati fost minunati. Asteptam de foarte mult timp un concert de al vostru, iar acum am avut aceasta sansa de a va urmari chiar la noi in comuna. Va multumim ca ati acceptat invitatia”, “Melodia mea preferata din copilarie… sunteti niste baieti extraordinari! Mult succes pe viitor si cate mai multe hituri”, “Deci nu cred, prea tare dansul”, “Mi-e dor de perioada Akcent”, sunt doar cateva din mesajele primite de la fani pe pagina de Facebook a trupei TWO.

Hai sa vedem coregrafia si sa ne-o amintim impreuna. Enjoy!

"Ti-am Promis" o sa ramana intotdeaua in inimile noastre, ca piesa noastra de suflet! Va mai amintiti dansul ?? L-am incercat noi la concertul din acest weekend . 🙂 Ce ziceti, ne-a reusit ?! ::D

Posted by TWO Mihai Gruia & Sorin Brotnei on Tuesday, 25 August 2015

Recent, baietii de la TWO si Lora au lansat o versiune diferita a hit-ului “MY PASSION”, piesa care a fost difuzata in multe tari din lume si care a acumulat peste 60 milioane de vizualizari. In acest an Mihai Gruia impreuna cu echipa de la Mango Music, Dorian Oswin si Doddy, au compus noul hit al Lorei – „Floare La Ureche” piesa care deja este in playlistul radiourilor si are aproape 7 milioane de vizualizari pe platforma Youtube.

Acum, baietii se afla in studio unde pregatesc noul single ce va fi lansat in urmatoarea perioada. Pentru a fi la curent cu toate noutatile din viata si cariera celor doi artisti, îl puteti urmari pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/twoofficial.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *