Iti mai aduci aminte de Krishna si Rukmini
2018-08-23 20:19:52

Dupa succesul fabulos inregistrat pe timpuri, Krishna & Rukmini si-a redeschis recent si contul de Facebook, acolo unde managerul lor a anuntat ca, incepand de ieri, 15 noiembrie, este disponibila colectia completa de muzica indiana – orientala a trupei.

Pentru cele 11 CD-uri purtand semnatura Krishna & Rukmini, doritorii trebuie sa trimita un mesaj administratorului paginii si apoi sa faca o comanda online.

„Krishna si Rukmini” este singura trupa romaneasca care a devenit celebra cantand muzica indiana, pana acum 10 ani, cand formatia si-a incetat brusc activitatea.

Acum mai bine de opt ani au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi, iar melodiile lor erau foarte apreciate de public.

Acum, Krishna si Rukmini nu isi mai vorbesc, iar artista si-a refacut viata cu alt barbat. S-a logodit cu el.

In urma cu opt ani, Krishna si Rukmini formau un cuplu atat pe scena, cat si in afara ei.

Muzica indiana cantata de cei doi se bucura de mare succes in randul fanilor, iar relatia lor parea ca merge mai bine ca oricand. Lucrurile nu stateau, insa, chiar asa.

Toata lumea a ramas fara cuvinte atunci cand Krishna si-a cerut iubita de sotie, intr-o emisiune TV, iar aceasta l-a refuzat. De acolo a inceput practic ruptura dintre cei doi.

Acum, fostii iubiti si parteneri de scena nu isi mai vorbesc, ba chiar au ajuns sa isi dispute melodiile care i-au facut celebri.

De cand s-a retras din lumina reflectoarelor, Rukmini a avut parca mai mult timp pentru ea, bruneta refacandu-si viata alaturi de un tanar DJ din Pitesti, destul de cunoscut in orasul sau.

Cei doi se fotografiaza des in ipostaze tandre, iar relatia lor devine pe zi ce trece mai serioasa. Anul trecut, Ionut a cerut-o de sotie pe Rukmini, iar cantareata a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri.

Vestea aceasta il va da cu siguranta peste cap pe Krishna, cel care a suferit foarte mult atunci cand fosta lui iubita a refuzat sa ii devina sotie.

Daca gandurile ei legate de casatorie s-au schimbat, acelasi lucru se poate spune si despre aspectul Rukminei.

Cantareata nu mai seamana cu cea pe care o cunostea toata lumea, renuntand complet la elementele indiene din imaginea ei. In ultima perioada, aceasta s-a pozat in ipostaze incitante, spre deliciul fanilor.(B.G.)

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *