Iti dai seama cine este fetita din imagine? Acum este o cantareata cunoscuta si ii auzi piesele la toate radiourile!
2015-01-16 13:26:47

Artista ce a rupt topurile din Romania cu hitul “Poza de album” si a devenit in doar cateva luni una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete din showbizul romanesc. V-ati dat seama despre cine e vorba? Fetita este nimeni alta decat frumoasa si talentata Mellina.

Cariera sa este in plina ascensiune si se bucura de un real succes cu hit-ul “Poza de album”, o colaborare cu Vescan, ce a propulsat-o in topuri. Mellina este o tanara ambitioasa, extrem de apreciata pentru calitatile vocale, dar si pentru calitatile fizice pe care le poseda.

V-ati intrebat vreodata cum arata Mellina in urma cu multi ani, pe cand era doar o fetita simpatica, destul de timida, dornica sa cucereasca lumea? Ei bine, iat-o! Frumoasa artista a dezvaluit o “poza de album” pe un site de socializare in care ii vedem chipul frumos si zambetul gingas… E adorabila, nu-i asa?

image1

Dupa succesul inregistrat cu hit-ul “Poza de album”, care a fost vizualizat de peste 20 milioane de ori pe YouTube si, mai mult decat atat, a fost pe primul loc in topurile posturilor de radio si Media
Forest, Mellina se pregateste de lansarea unui nou single exploziv. Anuntul a fost facut de casa de discuri a artistei Mango Records: “Viitorul single, Mellina Official este aproape gata si suna woooow!!!

VM3A7539 edit

Abia asteptam sa ascultati piesa… dar pana atunci haideti sa ne readucem aminte de Mega-HIT’ul ‘Pozadealbum’”, au scris pe reteaua de socializare reprezentantii casei de discuri a artistei.

Cantareata Mellina, supranumita “Regina YouTube-ului” datorita ascensiunii rapide, gratie hit-ului “Poza de album” feat. Vescan, a ajuns in scurt timp in inimile romanilor si promite multe surprize in noul an 2015.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *