ISSA își lansează al 6-lea supermarket
2017-06-14 15:22:59

ISSA Supermarket a apărut odată cu deschiderea primului magazin în 2009, pe Blvd. Lacul Tei, din București, urmând o serie de magazine deschise de-a lungul anilor, 6 la număr cu cel din Afumați, ce se va deschide în 15 Iunie, ora 10AM. Acest ultim magazin, se dorește a fi o locație cash&carry, dispunând de un spațiu mare, cu o capacitate de stocare ridicată, ce servește clienților drept cea mai modernă formă de comerț en-gros, cu plată la ridicarea mărfii.

ISSA Supermarket este afacerea în plină dezvoltare a trei antreprenori arabi care, începând cu anul 2009, ce au dezvoltat un lanț de retail cu produse alimentare, destinat clientului ce apreciază un raport calitate/preț bun. Acesta fiind unul din motivele pentru care devoltarea brandului a avut, și încă menține, o creștere a oportunităților de business ale proprietarilor.

Un alt motiv al succesului, poate fi considerat și diversificarea tipului de business, ISSA Kebab fiind apariția anului 2013, un fast-food ce oferă clienților un meniu diversificat, bazat doar pe preparate din produse proaspete. Aducerea unor bucătari experimentați și a unui personal bine pregătit, au stat la bazele activtatii continue, până în zilele curente și, probabil, o îndelungată perioadă de acum înainte.

Pentru deschiderea oficiala a ultimului supermarket ISSA, din Șos. București Urziceni, nr. 6A, proprietarii ne-au menționat că se așteaptă la un succes imediat, datorită “diversitații și calității produselor disponibile, la cel mai mic preț de pe piață, disponibil publicului larg”- ne-a declarat Jamil Kadhem, proprietar al lanțului de magazine ISSA.

Pentru mai multe detalii despre istoricul ISSA, puteți accesa site-ul official al businessului – www.issasupermarket.ro.

Așadar, acestea fiind spuse, vă doresc spor la cumpărături!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *