Isasi B. și Mabel Yeah lansează „Reinas"
2020-09-01 20:03:51

Isasi B. colaborează cu Mabel Yeah și lansează „Reinas”, un statement muzical pentru femei în care încrederea și curajul sunt subiectul principal.
Cele două dive cântă despre femeile puternice, “las reinas” care au voce și știu să se facă auzite.

Compusă de către Wolf, „Reinas” este o piesă cu versuri în limba spaniolă, elemente dembow, ritmuri caliente, vibrante, și este însoţită de un videoclip sexy în ton cu povestea versurilor.

Finalistă la „Vocea Spaniei”, din anul 2016, Isasi B. a devenit solista trupei Mandinga iar împreună au lansat piese precum „Besame”, „Arquitectura”, „Niña Sincera”, „Provocador”, „Bandida”, „Soy de Cuba”, „BOA”, alături de Yasiris, DJ SAVA și Hyenas și „Celosa” alături de Connect-R. În anul 2018, Isasi B. a câștigat cel de-al 13-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, iar în 2019, frumoasa artistă de origine spaniolă a făcut echipă cu Bella Santiago şi Yasiris, una dintre cele mai fresh voci ale Republicii Dominicane, pentru single-ul „Tu perdicion”.

În vârstă de aproape 20 de ani, Mabel Yeah este una dintre cele mai cool și energice apariții pe scena muzicală din Venezuela și este pasionată de muzică dintotdeauna. Artista a colaborat cu Omar Koonze pentru „Vivo Mi Camino”, apoi au urmat piese precum „Imaginadome”, „No Volveras”, „Dame un Beso” și „Complicado”. În urmă cu opt luni, artista a lansat împreună cu Annybell și Dani Barranco single-ul „Oscuridad”, iar în aprilie a lansat „Trabajo”, primul single alături de casa de discuri Cat Music Latin, ce a fost nominalizat de 4 ori la Premiile Pepsi Venezuela.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *