Isabela Dan lanseaza primul single din cariera: “O mie de idei”, feat. Chriss JustUs
2018-02-27 17:53:34

Isabela Dan lanseaza single-ul de debut, insotit de videoclip: “O mie de idei”, feat. Chriss JustUs. Piesa este compusa de catre artista si produsa de Cristian Pistol, iar videoclipul este realizat de catre echipa NGM Creative. Clipul reda vibe-ul jucaus si sexy al single-ului si subliniaza versurile piesei prin energia si miscarile senzuale ale artistei.

,,Mi-am descoperit pasiunea pentru muzica inca de la o varsta frageda, cand am inceput sa cant prin casa linii melodice compuse pe loc. M-am motivat sa imi aprofundez cunostintele muzicale si am trezit in mine dorinta de a avea o cariera in acest domeniu. Ideea piesei «O mie de idei» ne-a venit intr-un moment de recreere la studio, intr-o pauza de sesiune de inregistrari. Sper foarte mult sa va placa!”, declara Isabela Dan.

Artista, in varsta de 25 de ani, s-a nascut in judetul Prahova. Inca de mica, si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a luat cursuri de canto timp de sase ani. Apoi, Isabela Dan a decis ca e momentul pentru nivelul urmator, iar impreuna cu echipa ei a pus bazele proiectului “O mie de idei”.

De-a lungul timpului, Chriss JustUs a lansat piese precum “Cicatrici pe Suflet”, “Sufletul plange”, “In filmul Altcuiva”, iar recent, artistul a lansat single-ul si clipul “Marea Mea”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “O mie de idei”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *