Irina Stefan lanseaza primul single, “2 straini”, feat. Cosy
2015-12-15 17:00:06

Frumoasa artista, Irina Stefan paseste cu dreptul in industria muzicala lansand single-ul ei de debut, “2 straini”, un reusit featuring cu Cosy, rapperul care face parte din echipa Mango Music, dar care lucreaza si cu Codu’ Penal si alti artisti.

Cei doi ne prezinta o poveste de dragoste in care din pacate multi dintre tinerii de azi se regasesc, o relatie in care iubirea se stinge incetul cu incetul si ajungi sa traiesti din amintiri, cand totul credeai ca e perfect si chiar daca simti ca sunteti 2 straini, inca mai speri ca lucrurile vor redeveni cum au fost.

Fiind o piesa produsa in studio-urile 1AM, muzica este compusa de catre Donici Cornel si Florin Cioran, versurile sunt scrise de catre Cosmin Cosmescu (Cosy) impreuna cu Donici Cornel si Florin Cioran, de mix/master ocupandu-se Donici Cornel si Florin Cioran, iar videoclipul de care beneficiaza este regizat de catre Sandu.

Incercati sa mentineti mereu flacara vie, nu ajungeti 2 straini! Iubiti-va mereu ca-n prima zi!

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul primului single al Irinei Stefan, “2 straini”, in colaborare cu rapper-ul Cosy, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *