Irina Ross – Taragot (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cei de la Dog Music revin cu un nou single, “Taragot”, piesa ce este inclusa pe primul album al frumoasei artiste Irina Ross, material ce va fi lansat anul acesta.

IRINA ROSS si-a lansat cariera muzicala cu piesa ‘Rock the Floor’, care face parte din rosterul mai multor tari si urmeaza a fi promovata de WARNER MUSIC in Franta si Benelux.

Alaturi de echipa casei de discuri Dog Music, Irina Ross aduce originalitate pe piata muzicala prin conceptul piesei TARAGOT. Numele single-ului provine de la insusi instrumentul taragot, care pentru prima oara, a fost introdus pe muzica dance commercial.

Piesa a fost produsa de MYM Constantin si Edy Iorga. Producatorii au fost incantati sa lucreze in studio cu dirijorul Filamornicii Romane, maestrul Adrian Petrescu, pentru tema piesei inregistrata cu taragotul.

Videoclipul a fost filmat la Castel Film Studios, din Bucuresti, in regia lui Jimmy Kartel, avandu-l ca DOP pe Gioko.

IRINA ROSS marturiseste ca drumul catre mainstream necesita multa munca dar si originalitate in ceea ce priveste conceptul artistului cat si muzica abordata. Piesa TARAGOT descrie acel sentiment de atractie si iubire, pentru care se merita sa sarbatoresti.

Comentarii