Irina Rimes lanseaza Bandana
2017-10-16 20:22:54

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi ne surprinde cu o noua piesa. “Bandana” este si prima piesa din filmul “Despre el”, un film compus din 5 piese nelansate de pe primul material discografic pe care Irina Rimes il va lansa luna aceasta. Pentru lansarea albumului, Irina Rimes impreuna cu echipa ei, s-a gandit sa aduca ceva nou, asadar inainte de concertul din 19 octombrie de la Hard Rock Café, artista va lansa filmul povestii ei.

“Bandana” este o coproductie Quantum Music si Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Killa Fonic, Costin Bodea si Sergiu Musteata. Piesa urmeaza stilul sensibil si incarcat de emotie cu care artista ne-a obisnuit inca de la lansare.

“Am scris această piesă acum mult timp, este prima piesă din povestea pe care urmează să o lansez. Bandana este cea mai intimă piesă pe care am scris-o vreodată și am avut mare curaj să o lansez. Este povestea mea dar și a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor” declara Irina Rimes.

Videoclipul piesei “Bandana” a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DOP Alex Muresean, Styling: Olivia Stoica, make-up and hair: Alex Ifimov. Povestea a fost filmata timp de doua saptamani in Bulgaria si in Bucuresti. Clipul piesei pune in valorare mesajul profund al piesei scotand in evidenta povestea dura de dragoste a celor doua personaje.

“Bandana” este prima piesa din filmul “Despre el” pentru care Irina Rimes a lucrat impreuna cu echipa NGM Creative. Filmul este compus din cinci piese nelansate de pe albumul “Despre el”. In curand, artista ne va prezenta povestea vietii ei, sentimentele, emotiile si trairile ei odata cu lansarea albumului “Despre el” pe data de 19 octombrie in cadrul unui concert live la Hard Rock Café.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul “Visele”, apoi cu trilogia muzicala “Iubiri Secrete”, cu hit-ul “Ce s-a Intamplat cu Noi”, cu piesa lansata in colaborare cu Vunk, “Stai Langa Mine”, si cu cel mai recent single “My favourite man”. O voce de neuitat si un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune si colaborează cu multe dintre vedetele din muzica romanească. Hit-urile lansate de INNA, “Cum ar fi”; Raluka, “Ieri Erai”; Antonia,“Dor de tine”; Alina Eremia, “Poarta-ma” sau Andra “Sunt puternica” poarta semnatura Irinei Rimes.

Irina Rimes lanseaza primul ei album solo. “Despre el” care contine 10 piese, scrise de Irina si inspirate din trairile ei. Printre acestea se numara trilogia #IubiriSecrete, “Bolnavi amândoi”, “Bandana”, “Ce s-a intamplat cu noi”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Bandana”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *