Irina Margareta Nistor și Dorian Boguță, în juriul Chitila Film Fest 2015, 347 de scurtmetraje s-au înscris în competiția Chitila Film Fest
2015-08-13 14:02:13

CFF (1)

În competiția Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalul de film în aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au înscris 347 de scurtmetraje. Dintre acestea, în cadrul festivalului vor fi proiectate 6 scurtmetraje de ficțiune și 6 scurtmetraje documentare/reportaje. Cele 20 de scurtmetraje ce vor intra în competiție au fost selectate de către echipa de profesioniști a festivalului, formată din persoane cu expertiză în domeniul cinematografic, potrivit unor criterii obiective și profesionale.

Juriul acestei ediții Chitila Film Fest 2015 este format din personalități de excepție ale filmului românesc: Irina Margareta Nistor – critic de film, Dorian Boguță –regizor și profesor UNATC; Cornel Mihalache – regizor; Cătălin Apostol – producător, jurnalist.

În cadrul festivalul va fi premiat câte un scurtmetraj din fiecare secțiune competițională, iar premiul special “Prețuiește Clipa” va fi acordat de către Fundația “Prețuiește Clipa”, pe baza aprecierilor publicului.

Vizionarea tuturor proiecțiilor intrate în competiție este liberă, dând astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de film să se conecteze la ultimele noutăți în domeniu, în fiecare seară de 14, 15 și 16 august, începând cu ora 21:00. Pe lângă scurtmetrajele din cadrul competiției, în fiecare din cele trei seri, publicul Chitila Film Fest va putea urmări proiecțiile unor filme românești de excepție.

După fiecare secţiune de concurs, în fiecare din cele 3 seri ale festivalului, se vor proiecta pe ecranul imens al Chitila Film Fest filme de lung metraj:

14 august – „Pruncul, petrolul şi ardelenii”, regia Dan Piţa
15 august – „E pericoloso sporgersi”, un film de Nae Caranfil
16 august – „America, venim”, regizat de Răzvan Săvescu.

Cea mai mare surpriză pregătită de către organizatori va debuta în seara de 16 august 2015 când, înainte de Gala de Premiere a Chitila Film Fest 2015, cunoscuta artistă Narcisa Suciu va susține un concert, special pentru minunatul public al festivalului.

Nu ratați!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *