Irina Macari a lansat videoclipul piesei „Dragoste nebună”
2016-11-02 16:34:23

Vă povesteam în urmă cu mai bine de o lună despre lansarea piesei „Dragoste nebună” și despre faptul că interpreta Irina Macari este în perioada filmării videoclipului. Iată că, recent, interpreta a avut parte de o dublă sărbătoare. Irina și-a lansat noua producție video într-un local din capitală, în aceeași zi când și-a sărbătorit ziua de naștere.

La eveniment au fost prezenți colegi de breaslă, prieteni și reprezentanți ai presei.

Videoclipul păstrează o notă nostalgică și sentimentală, fiind realizat de regizorul moldovean Stas Blagoslovitu. El spune că Irina este o fire feminină care știe cum să cocheteze cu aparatul de filmat. Chiar dacă filmările au durat foarte mult timp, echipa a avut parte doar de surprize plăcute, iar rezultatul a fost pe măsură.

Irina Macari are așteptări mari de la proiectul ei. Imediat după ce se încheie campania de promovare a clipului în Republica Moldova și în România, artista intenționează să își reformeze proiectul muzical, începând de la numele de scenă și terminând cu stilul muzical abordat.

Oare o vom vedea pe Irina mai rebelă, mai „comercială” în piesele și clipurile ulterioare? Nu ne rămâne decât să așteptăm!

Așadar, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei „Dragoste nebună”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

irina-macari-1

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *