Ipostaze mega hot cu Christina Ich! Diva este protagonista in noul clip al lui Liviu Teodorescu!
2017-05-17 15:17:09

Zilele astea, Liviu Teodorescu a filmat videoclip pentru cel mai nou single, #Obsesie, unde a facut echipa cu Criss Blaziny, care s-a ocupat de regie. Pentru acest proiect, artistul si-a ales o prezenta feminina foarte senzuala: nimeni alta decat Christina Ich.

In povestea gandita si schitata de Blaziny, frumoasa Christina joaca rolul principal, fiind obsesia lui Liviu Teodorescu, femeia care i-a luat mintile si l-a facut sa se indragosteasca de ea. Piesa #Obsesie a fost compusa de artist si produsa in studiourile Hahaha Production.

Pentru ultimele proiecte, Liviu a colaborat cu doua dintre cele mai populare femei din online-ul romanesc. La piesa “Cine m-a pus”, single-ul anterior, acesta a apelat la Sanziana Negru, iar pentru piesa de online “Fanele”, a facut un featuring cu Laura Giurcanu.

“Am facut o traditie din colaborarile cu bloggerite si vloggerite. Imi place abordarea lor si naturaletea cu care se implica in proiecte. Lucrand la scenariul pentru videoclip, impreuna cu echipa mea, ne-am dat seama ca cea mai potrivita pentru a deveni obsesie este Christina Ich. A fost prima si singura noastra optiune. Cu toate ca ne-am cunoscut doar in ziua filmarii, pe set totul a mers perfect. Noul meu single se va lansa saptamana viitoare!” a declarat Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, cea mai buna voce masculina din Romania: artist si compozitor, acesta isi creeaza singur piesele in studioul propriu, LiTE Music. Ultimul single, “Cine m-a pus” a ajuns in Top 10 cele mai difuzate melodii din Romania. Acesta a devenit viral dupa ce a lansat “Fanele”, care are peste 22 de milioane de vizualizari pe Youtube in doar doua luni si jumatate.

Artistul a castigat emisiunea-concurs “Te cunosc de undeva”, a fost semifinalist la “Vocea Romaniei”, finalist la “Uite cine danseaza” si a jucat in serialul fenomen “Pariu cu Viata”.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Credit foto: Ciprian Ciulei

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *