iPhone 6 in varianta finala este comparat cu iPhone 5S (Video)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Acum câteva zile o echipă de ruși au asamblat complet un iphone 6 cu piese cumpărate de la partenerii asiatici ai companiei Apple. Aceeași oameni ne prezint acum un video în care iphone-ul 6 este pus back to back cu iPhone-ul 5S și comparat până la cel mai mic detaliu în ceea ce privește design-ul terminalelor și mărimea acestora.


Video-ul este postat pe YouTube și este în Rusă. Sunt subtitrări în video și intră în detalii foarte amănunțite, în ceea ce pare a fi versiunea de 4.7-inch a iPhone-ului 6. Device-ul din video nu booteaza, însă pot fi văzute formele sale din toate unghiurile.
iPhone-6-ASAMBLAT-vs-iPhone-5S-comparatie-design-iDevice.ro_-533x300 {focus_keyword}  iPhone 6 in varianta finala este comparat cu iPhone 5S (Video) iPhone 6 ASAMBLAT vs iPhone 5S comparatie design iDevice
După cum puteți vedea deja din poze și din clip, cele două terminale arată aproape identic dacă le privim din față, Apple reușind să păstreze design-ul iphone-ului aproape intact pentru 7 ani de zile. Când spunem “aproape” ne referim la faptul că iphone 6 are ecranul aproape lipit de marginea carcasei și are mai puțin spațiu între butonul Home și difuzor, asta pentru a facilita o creștere ușoară a dimensiunilor în comparație cu iPhone 5S.

 Sunt evidențiate multiple elemente de design, incluzând un buton Home cu Touch ID mai mare care pare să aibă margini de metal mai mici, despre logo-ul Apple de pe spate s-ar spune că este făcut din Metal lichid, cameră de pe spate îmbunătățită și un Flash True Tonereconstruit, dar și componente interne cum ar fi cipul Apple A8 și suportul NFC.

Sursa: Mobile247

Comentarii