Iordan lanseaza prima piesa din cariera, in colaborare cu Ioana Ignat: „Esti stare"
2019-11-21 20:39:36

Iordan lanseaza prima piesa din cariera alaturi de Ioana Ignat, artista ce a cucerit publicul cu hituri precum „Nu ma uita”, „In Palma Ta” sau „Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda). Cu versuri ce ti se intiparesc in minte si un mix de elemente dance pop, „Esti Stare” este compusa de catre cei doi artisti, impreuna cu Anghel Alexandru. Regizat de catre Alex Ceausu, videoclipul prinde viata intr-o lume a muzicii si a culorilor.

Cu motto-ul „Inima are taine pe care nicio ratiune nu le poate patrunde”, Iordan si-a descoperit pasiunea pentru muzica in urma cu mai multi ani, iar din 2017 compune si produce in studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numara si piesa „Te Sarut” – Pavel Stratan si Ioana Ignat.

Ioana Ignat a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primul loc în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate de ea, fiind creatii proprii. Printre single-urile de succes ale artistei se numara si “Nu ma uita”, care a adunat peste 71 de milioane de vizualizari pe YouTube si „In Palma Ta”, piesa ce a ocupat de asemenea primul loc în topurile radio si TV. De-a lungul timpului, Ioana a colaborat cu artisti precum Damian Draghici, Pavel Stratan, Speak, Shift, Havana si DJ Sava.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *