Ioana Ignat se “dezindragosteste” in noul ei videoclip
2017-01-17 18:01:24

#MaDezindragostesc este noul single al Ioanei Ignat, ce va fi curand pe buzele tuturor. Piesa de dragoste spune povestea unei iubiri ce se destrama, unde fiecare moment se pierde in timp, iar eroina are curajul sa mearga mai departe indiferent care va fi finalul.
 
Dupa succesul avut la Vocea Romaniei, Ioana Ignat a demonstrat ca poate deveni una dintre cele mai apreciate voci din tara si a lansat, impreuna cu Damian Draghici, piesa “Dor de iarna”, un teaser la single-ul de debut, #MaDezindragostesc.
 
“Sunt foarte fericita ca pot lansa, deja, a doua piesa anul acesta. Piesa #MaDezindragostesc este pentru mine o declaratie despre a avea puterea sa renuntam la lucrurile care ne trag inapoi, sa dam restart si sa construim din nou. Nu doar in dragoste, ci si in cariera, relatii, prieteni, familie, sau orice lucru unde avem nevoie de un nou inceput.
Piesa mi-a placut enorm din primul moment in care am auzit-o. Vreau sa multumesc managerului meu, casei de discuri si oamenilor care au facut posibil acest proiect.” a declarat Ioana Ignat.
 
Cam cata emotie se poate strecura in sufletul unei femei? Ioana Ignat ne raspunde la aceasta intrebare printr-o piesa de stare, cu un sound aparte, ce ajunge la inimile tuturor.
 
“Ioana este artistul complet, care simte si respira muzica. Timbru vocal, compozitor, prestatie live extraordinara, imagine, caracter puternic, vointa de munca. Toate acestea impreuna cu echipa care s-a format in jurul ei ii pot aduce succesul in Romania, dar si pe plan international.” a concluzionat Corneliu Ursache, managerul Ioanei Ignat.
 
Videoclipul piesei #MaDezindragostesc poarta semnatura lui SAN (Anton San), de styling s-a ocupat Ionut Dimache, make-up Costin Lumezeanu si hair George Cozma. Piesa a fost compusa de Theea Miculescu, iar la productia piesei au lucrat Alex Antonescu (Nomad Music) si Catalin Tamazlicaru.
 
#MaDezindragostesc este o coproductie Universal Music, Green Eye Music si Nomad Music.

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si violoncel. Este apreciata datorita timbrului vocal deosebit si talentului de care da dovada la doar 18 ani.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Ioana Ignat, “Ma dezindragostesc”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *