Ioana Ignat lanseaza "Lacrima", in colaborare cu chitaristul Tudor Monroe
2018-11-13 16:36:06

In timp ce Ioana Ignat se bucura de succesul celor mai recente colaborari cu Edward Sanda pentru “In Palma Ta” si cu Shift pentru “Dor de noi”, artista isi surprinde fanii cu poate cea mai sensibila piesa lansata in ultimul timp, in colaborare cu Tudor Monroe, producator si chitarist.

Cu un titlu care spune multe, piesa “Lacrima” a fost compusa de Ioana Ignat si Cornel Ursache, si a fost produsa de Tudor Monroe in studiourile GreenEye Music.

Lacrimile sunt picaturile care mor evaporandu-se, dupa ce aduc cu ele o marturie, acestea fiind deopotriva un simbol al durerii si al intercesiunii. Lacrima este distilarea sufletului prin cea mai profunda emotie a inimii, iar aceasta piesa este mesajul ascuns in sentimente.

“Lacrima este tabloul sufletului desenat pe panza emotiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile inseamna durere, fericire, dezamagire, dor, neputinta, disperare… iar pe scurt, eliberare a emotiilor si sentimentelor. Sper ca aceasta piesa sa vina ca o eliberare a tuturor celor care nu au gasit inca puterea sa isi exprime sentimentele”, a declarat Ioana Ignat.

Tudor Monroe este un tanar producator, compozitor si chitarist. De-a lungul timpului, acesta a luat parte la mai multe proiecte muzicale si productii, iar aceasta este prima lui piesa in colaborare ca artist.

Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara “Nu ma uita”, care a adunat peste 52 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Nu mai e” sau recent lansata piesa „In palma ta”. Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa „Vivere”, cu Dorian Popa pentru „Cand lumea e rea” sau cu What’s UP pentru „Asa-mi vine”, piese cu foarte multe vizualizari. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata “Debutul anului”, in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *