Ioana Ignat, debutul anului 2017 în muzica românească
2018-04-20 13:49:12

Atunci când faci totul din suflet, când petreci zeci de ore in studio şi compui, când te implici, când îţi pasă de mesajul pe care vrei să il exprimi, tot ce poate să rezulte este o poveste unitară, cap-coadă, o poveste sinceră, autentică.

După ce a luat cu asalt anul 2017, Ioana Ignat primeşte confirmări pentru munca depusă, iar premiile nu întârzie să apară.
Recent, Ioana Ignat a primit trofeul „Debutul anului” în cadrul premiilor muzicale Radio România, ediţia a 16-a.

Anul 2017 a fost anul în care tânăra artistă a devenit una dintre revelaţiile din muzica românească şi unul dintre cei mai difuzaţi artişti, dar şi anul cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi primele locuri în clasamentele muzicale, în topul iTunes sau în topul celor mai căutate piese din România.

Ioana Ignat a urcat pe scena Sălii Radio şi a interpretat live single-ul „Nu ma uita”, lansat la final de 2017 şi care, în prezent, a depăşit 30 de milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube. În plus, Ioana a fost nominalizata la încă două categorii, „Piesa anului” şi „Cea mai bună piesa pop”, alături de Edward Sanda.

In prezent, artista lucrează la următorul single, pe care îl va lansa în luni mai, dar şi la alte piese în colaborare cu alţi artişti.

Postul public de radio a premiat artiştii din industria muzicală românească, iar 17 trofee au fost înmânate cântăreţilor pentru performanţele lor din anul 2017, în cadrul celei de-a XVI-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *