Ioana feat. Anastasia - Ca la metrou (single nou)
2014-10-06 09:55:35

Cum ar fi daca am putea numi statiile de metrou din Bucuresti in functie de sentimentele ce le avem pe parcursul unei zilei? Dar daca le-am denumi in functie de etapele prin care trecem in intreaga viata?

De fapt, asa ni se si intampla, urcam si coboram, alternativ, la “Piata Iubirii” si la “Piata Dezamagirii”, iar statiile “se repeta ca un ecou”.

“La acest proiect muzical am inceput sa lucrez de cateva luni cu Sorin de la Crush, care este si producatorul piesei. Ideea ne-a venit chiar in timp ce plecam de la studio spre casa, cu metroul, evident! Este exact ca in viata, lucrurile oscileaza, iar ascultatorii se pot regasi usor in mesajul piesei. De cand am inregistrat acesta piesa, am un feeling bun, sunt foarte increzatoare,optimista si imi doresc ca acesta sa fie inceputul unei cariere de succes. Daca acum ceva vreme acest pas mi se parea imposibil, ei bine acum, cu siguranta sustin zicala “, declara Ioana.

“Ca la metrou” este single-ul de debut al Ioanei, tanara ce in prezent studiaza jurnalismul la o universitate din Bucuresti, iar cu muzica a inceput sa cocheteze inca de la o varsta frageda.

Piesa este un featuring cu Anastasia, artist Cat Music, care in urma cu cateva zile a lansat single-ul “Te iert”. Cele doua artiste nu sunt din Bucuresti, insa lansarea piesei le va ajuta sa invete statiile de metrou din capitala.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *