Invazia unicornilor: bucura-te de magie si muzica!
2017-03-14 20:23:02

Cum ai reactiona daca ai afla ca unicornii exista? Ca in fiecare zi suntem la un pas de a-i intalni?

Pink Elephant lanseaza astazi o piesa care te va face sa crezi in unicorni si in minuni.

Pink Elephant sunt, de fapt, doi producatori talentati care s-au intalnit la un concert cu mai mult de 13 ani in urma, unde au simtit o conexiune muzicala care astazi se materializeaza printr-un sound unic si surprinzator.

Destinul lor este strans legat de muzica, de-a lungul timpului au descoperit ca le place sa creeze noi combinatii muzicale si sa le modeleze dupa diverse personalitati si stari de spirit.

Pink Elephant a stat in spatele multor proiecte si are la activ o lista impresionanta de colaborari printre care Eduard Maya, Sonny Flame, Otilia, Mari Ferrari (Spinnin Records) si altii.

Producatorii declara ca sunt inspirati de muzica, fie ca e veche sau noua, ei reusesc sa descopere si sa creeze de fiecare data ceva nou, sunt niste exploratori moderni.

Piesa “The Unicorns” cu care isi fac debutul este metafora perfecta ce i-a insotit in aceasta aventura muzicala, unicornii reprezinta visele devenite realitate, exact visele care le-au alimentat ambitiile si motivat sa mearga mereu inainte, sa creada in magie si muzica.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “The Unicorns”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Credit foto: Dan Udrescu

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *