Interviul iernii – Miss Mary: "Mi-e dor… de obrajii imbujorati pe sub fularul strans atent de bunica"
2016-12-24 18:14:42

1. Iarna este… cel mai frumos anotimp, dupa parerea mea. Iarna pentru mine inseamna sarmale, covrigi calzi, vin fiert si discutii interminabile langa soba bunicii.
2. De sarbatori nu… imi programez nimic altceva. Ador sa imi petrec sarbatorile in familie, tocmai de aceea evit sa imi programez ceva in acea perioada.
3. Colindele sunt… modalitatea prin care, atunci cand eram mica, faceam rost de sute de covrigi si zeci de mere. Mersul la colindat era activitatea mea preferata inainte de Craciun.
4. Ador mirosul de… tuica fiarta cu portocale,specialitatea bunicii.
5. Imi amintesc ca… atunci cand eram mica mereu respectam traditia de la tara si faceam o petrecere cu copiii din sat cu doua zile inainte de Craciun. Toata luna nu discutam decat despre acea petrecere,ce o sa cumparam, ce muzica o sa ascultam, cum facem sa ne trezim a doua zi dupa petrecere ca sa mergem la colindat :))
6. Mi-e teama… ca aceasta magie a Craciunului o sa se piarda in timp. Oamenii uita de frumusetea acestei sarbatori, iar eu simt asta cu fiecare an care trece.
7. Cadoul perfect… pentru mine inseamna posibilitatea de a-i avea pe toti cei dragi langa mine. Nu cred ca exista ceva ce m-ar putea face mai fericita.
8. Mos Craciun… a insemnat foarte mult pentru mine cand eram mica. Iar acum, ca am crescut, incerc sa joc eu rolul lui Mos Craciun pentru toti membrii familiei.
9. Abia astept sa… ofer cadouri si sa vad zambete pe fetele celor dragi. Nimic nu poate fi mai frumos.
10. Mi-e dor… de iarna din copilarie. Mi-e dor de troienele de zapada mai mari ca mine, de cazematele construite cu multa pricepere si de luptele cu bulgari, de obrajii imbujorati pe sub fularul strans atent de bunica, de statul cu picioarele pe soba dupa ce ma intorceam inghetata de la joaca.
11. Bradul… inseamna mereu bucurie. Inarmata cu toate decoratiunile de Craciun, in fiecare an il impodobesc cu atentie si asez, impreuna cu parintii, steaua in varful bradului.
12. Craciunul… e magie. Craciunul inseamna bucurie, distractie, rasete si voie buna.
13. Revelionul… este mereu o ocazie de a analiza ce am facut in acel an si de a-mi propune sa fac mult mai mult in anul care urmeaza.
14. 2016 a fost… un an frumos, in care m-am maturizat enorm, in care am invatat o multime de lucruri, in care m-am cunoscut mai bine pe mine, mi-am dat seama de ce sunt in stare, de ce imi doresc si de ce pot face pentru a-mi atinge scopurile.
15. Anul 2017… va fi un an si mai bun, pentru ca mi-am propus si mai multe lucruri. Voi munci mai mult, voi fi mai ambitioasa, voi darui mai mult si ma voi bucura mai mult de tot ce mi se intampla.
16. Va urez… un Craciun de poveste. Sa aveti in suflete pace si iubire. Sa apreciati orice lucru marunt din jur! Fiti recunoscatori si incercati sa emanati energie pozitiva in jur! Un An Nou minunat, plin de realizari frumoase si de experiente interesante! Va imbratisez!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *