Interviul iernii – Claudiu Zamfira: "Stiind in cati ani creste un brad pentru a fi taiat, impodobit si aruncat..."
2016-12-14 16:20:48

1. Iarna… este o perioada destul de melancolica pentru mine! Desi imi vin in minte momentele frumoase din copilarie, in ultimi ani nu am fost langa ai mei de sarbatori, pentru ca de fiecare data a trebuit sa merg sa cant si sa fac alti oameni fericiti.
2. De sarbatori nu… sunt niciodata langa ai mei si asta nu imi place, in schimb imi place ceea ce fac, iar lucrul acesta m-a ajutat sa ma intretin si sa imi termin studiile pe propriile puteri.
3. Colindele sunt… un refugiu, o liniste sufleteasca, o incarcatura emotionala si parca o stare emotionala care te indeamna sa fii mai bun.
4. Ador mirosul de… cozonaci facuti de bunica mea! Sunt cel mai buni din lume!
5. Imi amintesc… ca bucuria Craciunului nu insemna neaparat cadourile de sub brad, insemna liniste, familie unita, toti stateam la masa, mirosul bradului, bunatatea, varsta, inocenta.
6. Mi-e teama… ca momentele acestea nu le mai pot recupera, dar cu toate acestea incerc sa fiu cu ai mei de cate ori am ocazia.
7. Cadoul perfect… pentru mine e sanatatea familiei mele si implinirea sufleteasca.
8. Mos Craciun… mi-a bucurat copilaria si continua sa o faca, acum sub o alta forma si cu mai putine lucruri materiale si mai multe lucruri spirituale.
9. Abia astept sa… ajung acasa sa ii vad si sa ii strang in brate pe ai mei. Simt diferit lucrurile acestea, de sarbatori.
10. Mi-e dor… de copilarie, de jucarii, de parintii mei tineri si cu mai putine griji, poate! Mi-e dor de bunicii pe care ii mai am si pe care nu ii mai am. Mi-e dor de puritatea aia sufleteasca a oamenilor.
11. Bradul… a fost intotdeauna cea mai mare bucurie, pentru ca seara ne bagam in pat, iar dimineata aparea din senin un brad inalt, impodobit, cu cadouri sub el! Acum nu ma mai incanta atat de mult, stiind in cati ani creste un brad pentru a fi taiat, impodobit si aruncat, asa ca optez pentru un brad artificial sau un brad in ghiveci, care poate fi replantat!
12. Craciunul… este Sarbatoarea mea preferata, cu cea mai puternica incarcatura emotionala.
13. Revelionul… nu mi se pare atat de special, insa in fiecare an, la miezul noptii, mi-ar fi placut sa ciocnesc un pahar de sampanie cu ai mei si sa ne spunem la multi ani, nu doar la telefon. Pentru ca in anii precedenti nu am avut parte de asa ceva, vedeam oamenii care veneau cu familiile lor la un restaurant, ei petreceau, ciocneau, se pupau, iar eu le uram La multi ani, la microfon. Era un sentiment ciudat, de gol.
14. 2016 a fost… un an in care m-am format ca si artist, in care am avut primele mele produse muzicale in industria romaneasca si in care m-au cunoscut oamenii asa cum sunt eu, prin muzica mea.
15. Anul 2017… sper sa fie un boom din punct de vedere muzical, sa cresc, sa evoluez din toate punctele de vedere si sa iubesc.
16. Va urez… Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Profitati de fiecare clipa alaturi de ei, atat timp cat ii mai aveti. Va iubesc! ❤

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *