Interviul dragostei – Yssa: "Eu cred ca dragostea nu se poate cataloga ca prima sau a doua"
2017-02-11 18:39:27

1. Iubirea… este cel mai frumos sentiment.
2. Valentine’s Day… eu cred ca ar trebui sa sarbatorim sarbatorile noastre intai si sa promovam traditiile romanesti, nu sarbatorile “clicheice” straine.
3. Dragobete… reprezinta iubirea in poporul nostru si pot sa va povestesc ceva. In traditie, baietii mergeau la joc si urmau sa sarute fetele din jur, de unde si expresia “dragobetele saruta fetele”. Asta reprezenta legarea celor doi pe parcursul acelui an.
4. Pentru persoana iubita as face… orice, consider ca in dragoste ar trebui sa ne sacrificam pentru persoana iubita si pentru fericirea acesteia, implicit si a relatiei minunate dintre acestia.
5. Fericirea este… “apogeul vietii”. Abia dupa ce esti fericit poti spune ca ai trait cu adevarat.
6. Spun “Te iubesc!”… Sa spunem “Te iubesc!” parintilor, rudelor, naturii, credintei, vietii, prietenilor, iubitului/ei. Sa spunem te iubesc mai des decat multumesc si atunci lumea va fi mai buna in jurul nostru, reusind sa aducem un zambet pe buzele celor carora le spunem si sa fie un semn de multumire pentru tot ceea ce exista pe acest pamant.
7. Prima dragoste… vreau ca prima mea dragoste sa fie singura si ultima mea dragoste si cred cu tarie ca asa va fi. Si sincera sa fiu, nu inteleg termenul de “prima”, deoarece dragostea adevarata e cea pe care o ai toata viata si vine cu persoana care nu va pleca din viata ta. Deci nu ai avea cum sa spui ca e prima si poate sa mai vina a doua. E o metafora destul de precara. Eu cred ca dragostea nu se poate cataloga ca prima sau a doua.
8. O cina romantica… Pot spune ca ma va astepta una de fiecare data cand voi cina cu persoana iubita.
9. Primul sarut… venit cand m-am nascut de la mult prea frumoasa mea mama. Cred ca fiecare mama isi saruta pruncul, aratandu-i o parte din iubirea sa. Si cand spun sarut, ma refer la atingerea buzelor cu obrazul sau fruntea pruncului, in scop de iubire si de protectie.
10. Cel mai important moment din viata mea… nu exista. Fiecare moment din vietile noastre este cel mai important, deoarece fiecare actiune pe care o avem ne formeaza drumul in viata. Dar daca vreti ceva mai mult, pot spune ca cel mai important moment din viata mea a fost acela in care m-am simtit fericita. Si credeti-ma, m-am simtit de multe ori fericita.
11. Mi-e dor… de momentele din copilarie, mi-e dor de timpul pe care il petreceam jucandu-ma cu jucariile alaturi de prietenii mei de la gradinita, mi-e dor de momentele frumoase din trecut, dar nu regret ca au trecut, ci sunt fericita ca le-am trait si ca mi le amintesc cu dor intr-un mod extraordinar de placut.
12. Rosul reprezinta… pentru multi culoarea pasiunii, pentru mine reprezinta una din culorile ce dau viata acestei lumi. Este o culoare ce se armonizeaza perfect cu celelalte culori si cred ca ar fi frumos ca si oamenii sa se armonizeze intre ei.
13. Acum realizez… ca timpul trece foarte repede si fiecare clipa trebuie traita si apreciata la adevarata ei valoare.
14. Daca dragoste nu e… Dupa cum spune vechea melodie a domnului Gheorghe Gheorghiu si mai nou a frumoasei Delia, pot spune ca “daca dragoste nu e, nimic nu e”. Nu imi place insa cuvantul “daca”. De ce sa ne punem problema ca nu ar exista? Dragostea exista in primul rand prin credinta si mai ales prin dragostea venita de la rude/prieteni. Nu exista om care sa nu fie iubit de altcineva, chiar daca in lume exista persoane defavorizate. Sper ca totusi vom ajunge sa ne iubim pe noi insine, dar si pe cei din jurul nostru mult mai mult decat am facut-o pana acum.
15. Mi-ar placea sa… am suficient timp sa calatoresc in toata Romania si apoi in celelalte tari. Sa cunosc traditiile noastre si sa le promovez. Sa cunosc traditiile altor oameni si sa le povestesc pe toate copiilor si nepotilor. Mi-ar placea sa fie lumea mai buna, sa nu ne mai uram si sa nu mai fim dezbinati, sa ne iubim si sa ne respectam unii pe altii, sa ne ajutam intre noi. Si cred ca ar fi bine sa protejam mai mult natura, pentru ca degeaba vom fi noi mai buni, daca nu ne va pasa de ea.
16. Dupa o despartire… Nu cred in termenul de “despartire”. Sufletele se vor intalni la un moment dat. Fizicul nu conteaza asa de mult. Fizicul este doar o incatusare a spiritului. Deci, despartirile exista doar de forma. Iar despartirea intr-o relatie reprezinta un pas inainte spre gasirea viitoarei familii si dragostei iubitului/ei.
17. Cititorilor si ascultatorilor Radio Crazy le doresc o viata frumoasa, plina de sanatate, fericire si iubire, si un 2017 perfect.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *