Interviul Crăciunului 2020: Randi - „Pentru mine există momente în care trebuie sa uiți de bani, muncă și carieră și să faci ceea ce contează cu adevărat!”
2020-12-23 22:52:22

 

  1. Crăciunul anului 2020 va fi, cu siguranță, diferit. Cum crezi că-l putem face special?

Pentru mine nu e cu nimic diferit de celelalte Crăciunuri! O sa fiu cu familia, nepoții și asta înseamnă pentru mine special.

 

  1. Ce-ți dorești de la Moșul anul acesta?

Realizez că cele mai importante lucruri sunt deja în viața mea și nu-mi doresc nimic din ceea ce nu am deja! Bineînțeles că nu e vorba de lucruri, ci de oameni, prieteni, familie, muzică și inspirație.

 

  1. De ce împodobești bradul de Crăciun?

Sincer să fiu, nu am mai prins momentul împodobirii pentru că mi-o iau înainte nepoții și mama:)! Anul acesta o să fiu acolo în momentul potrivit și o să particip la ornat și o s-o facem pentru că sunt momente care îți amintesc de copilărie, care au puterea să te lege și mai strâns de familie și de prieteni!

 

  1. Cânți colinde? Care este preferatul tău?

Nu am mai cântat colinde de ceva timp. Le prefer pe cele americane, pentru că îți dau un sentiment de bucurie, relaxare, voie buna!

  1. Crezi în miracolele de Crăciun?

Cred că oamenii pot face gesturi miraculoase pentru cei din jurul lor și asta nu ar trebui să depindă de Crăciun sau de altă sărbătoare!

 

  1. Care este cea mai frumoasă amintire de Crăciun din copilărie?

Cea mai frumoasă amintire de Crăciun nu e din copilărie, ci de mai târziu, când am reușit să-i luăm o mașină nouă tatălui… A fost un moment foarte emoționant pentru el și pentru noi!

 

  1. Care este cel mai important cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Nu gândesc în felul asta. Nu cadourile sunt importante pentru mine și nu am pus preț niciodată pe lucruri! Ele vin cu bucurii pasagere, pe când timpul cu familia, amintirile rămân pentru totdeauna.

 

  1. Ți-ai dori să ningă de Crăciun?

Mi-aș dori, dar degeaba îmi doresc lucruri imposibile:)! Mai bine să ne dorim să ne pese mai mult de planetă și să încetinim încălzirea globală! Poate așa vom mai vedea fulgi de Crăciun.

 

  1. Care este filmul de Crăciun preferat? De ce?

Evident „Singur acasă”! De fapt, alt film de Crăciun nici nu știu! 🙂 Și e clar că toți ne uităm pentru a suta oară la el, pentru că ne trage melancolia copilăriei aproape de televizor atunci cand e difuzat! 

  1. Ce-ți place cel mai mult la această sărbătoare de iarnă?

Cozonacul!:) Lăsând gluma la o parte, chiar îmi place cozonacul foarte mult, însă cel mai mult imi plac mesele alături de familie, momentele alea unice pe care le împarți cu bucurie și sinceritate.

 

  1. Preferi Crăciunul tradițional sau pe cel modern?

Nu știu care e Crăciunul modern! Noi sărbătorim de când mă știu în același fel și nu aș schimba nimic la asta!

 

  1. Cel mai probabil, până acum, Crăciunul îl petreceai pe scenă, dar anul acesta cum va fi?

Nu am petrecut niciodată Crăciunul pe scenă și cel mai probabil nici nu o s-o fac! Pentru mine există momente în care trebuie sa uiți de bani, muncă și carieră și să faci ceea ce contează cu adevărat!

 

  1. Ce speranțe ai pentru 2021?

Totul a fost bine și o să  fie din nou, pentru că suntem puternici și putem trece împreună peste orice! Acest bine înseamnă o mie de lucruri pentru fiecare dintre noi, însă ceea ce ar trebui să însemne în primul rând e că nu suntem singuri în lumea asta și că uneori trebuie să uitam de pornirile noastre egoiste și să facem ceea ce e bine pentru tot ce ne înconjoară. 

  1. Ce mesaj le transmiți cititorilor crazyradio.ro?

 Pace!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *