Interviu EXCLUSIV cu Irina Ross!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

1. Buna, Irina Ross! In octombrie 2014 lansai primul single, “Rock the Floor”! Cum ti s-a schimbat viata odata cu debutul in industria muzicala?

Irina Ross: Viata mi s-a schimbat radical din momentul in care am inceput acest proiect alaturi de echipa de la Dog Music BPM. La scurt timp, m-am mutat la Bucuresti deoarece activitatile mele de zi cu zi includeau pregatirea pentru clipuri si inregistrari in studio. Pe de alta parte, am inceput sa ma duc periodic la lectii de canto care ma pregatesc pentru performantele live si am luat si lectii de dans, intrucat ambele videoclipuri au coregrafie. Cand faci cu drag totul, niciun sacrificiu nu mai are importanta! 🙂

2. Cum ai vrea sa te perceapa publicul? Cum te-ai descrie?

Irina Ross: Sunt o persona foarte deschisa si imi plac foarte mult provocarile iar din punct de vedere artistic, imi doresc ca oamenii sa se regaseasca in muzica si stilul abordat, sa ma conectez cu publicul deoarece ei sunt pana la urma urmei, cei care sprijina artistii si cei care ne cumpara muzica.

3. Ce faci in timpul liber?

Irina Ross: Imi vizitez parintii si prietenii foarte des, ori de cate ori prind ocazia in weekend :). De asemenea, am doua animalute pufoase, Sushy si Rosie, care ma fac sa zambesc zi de zi. Sunt draguti, nu? 🙂

4. Care este cel mai mare vis al tau? Ce ai fi dispusa sa faci pentru a-l realiza?

Irina Ross: Cel mai mare vis al meu este deja in implinire, intrucat imi doresc foarte mult sa cand in fata unui public numeros si sa pot bucura lumea cu muzica mea. Sunt foarte fericita si multumita de tot ce am realizat pana acum alaturi de echipa mea de la Dog Music.

5. Cum trebuie sa fie, dupa parerea ta, un artist complet?

Irina Ross: Pentru orice artist, este foarte greu sa le ai pe toate. Cred ca cu multa munca si perseverenta, putem sa atingem acel nivel de perfectiune. In primul rand, este important ca orice artist sa aibe o echipa de management ca sa te poata volorifica si directiona. Eu sunt norocoasa din punctul asta de vedere :).

Irina Ross JPG {focus_keyword} Interviu EXCLUSIV cu Irina Ross! Irina Ross JPG
6. Cu cine ti-ai dori sa faci un featuring din afara?

Irina Ross: Imi place foarte mult Ariana Grande si in special ultimul ei single ”Óne last time’’. Visul oricarui artist european este sa intre si pe piata muzicala din America.

7. Ai lansat de curand noul single, “Taragot”, piesa ce beneficiaza si de un clip indraznet. Ce asteptari ai de la aceasta melodie?

Irina Ross: Multumesc 🙂 ! Intradevar, single-ul Taragot a fost lansat luna trecuta si deja ne bucuram de un feedback extraordinar, ceea ce ma bucura foarte tare. Atat eu, cat si echipa mea, credem foarte mult in acest single si ne dorim sa o auzim pe toate radiourile din tara si nu numai, intrucat piesa este deja licentiata si in alte tari.
Videoclipul piesei a fost filmat la Castel Film Studios si am avut parte de o echipa extraordinara.

8. Povesteste-ne, te rog, o intamplare haioasa din timpul filmarilor!

Irina Ross: Aici am mai multe de spus 🙂 ! A fost o atmosfera grozava la filmari, dar unul din momentele haioase a fost atunci cand incercam sa dansam in cub. Trebuie sa recunosc, era foarte dificil sa iti mentii echilibrul. Bineinteles, partea asta a fost exclusa din videoclip 🙂

9. Ce ne poti dezvalui despre primul album al tau, material ce urmeaza sa fie lansat anul acesta?

Irina Ross: Primul meu album este inca in lucru, noi ne-am propus de la inceputul proiectului ca primul album sa fie pe stilul dance si vreau sa ofer cat mai multe publicului, inca ne hotaram la numarul de piese. Producatorul pieselor mele este Mihai Constantin, care face parte si din echipa mea de management. Ce va pot spune sigur este ca vor fi cateva surprize pe album, colaborari cu alti artisti.

10. Ai inceput sa castigi bani din muzica?

Irina Ross: Castiguri financiare pe proiect sunt de la inceputul acestuia insa avem si foarte mult de ivestit ca sa putem oferi publicului cat mai mult.

11. Ce alte surprize pregatesti fanilor tai?

Irina Ross: Am foarte multe surprize pentru fani, tocmai ce am incheiat concursul SELFIE NIGHT (#SmileForMusic) unde le-am oferit fanilor pachetul piesei Taragot ce a inclus si coverul oficial, semnat Irina Ross. Pentru a afla cat mai multe si a participa la urmatoarele concursuri, va invit pe pagina mea oficiala de Facebook. (irinarossofficial)

irina facebook {focus_keyword} Interviu EXCLUSIV cu Irina Ross! irina facebook

12. Ce mesaj ai pentru cititorii si ascultatorii Radio Crazy?

Irina Ross: Sa asculte in continuare muzica favorita pe Radio Crazy si ii invit pe site-urile mele sociale ca sa fie la curent cu tot ce pregatesc pe viitor.

Comentarii