Interviu EXCLUSIV cu cea care a cucerit publicul international cu primul sau single, Lariss!
2015-05-04 15:15:22

1. Buna, Lariss! Ai avut parte de un debut exploziv in cariera solo, “Dale Papi” avand peste 17 milioane de vizualizari pe Youtube. Te asteptai sa prinda asa de bine la public?

Lariss: Am petrecut ceva vreme in studio tocmai din dorinta de a lansa un single de succes. Totul s-a intamplat repede si recunosc ca am fost luata prin surprindere, insa ma bucur de fiecare moment si savurez aceste clipe frumoase.

2. Spune-ne cate ceva despre artista Lariss. Cum a luat nastere proiectul si cat a durat sa-l pui la punct?

Lariss: De mica am stiut ce vreau sa ma fac. Stii cum e, toata lumea te intreaba ce vrei sa te faci cand vei ajunge mare, iar eu mereu raspundeam cantareata sau dansatoare. Se pare ca mi-am indeplinit visul. Inceputul meu muzical a pornit de la varsta de patru ani, cand am primit cadou o orga. M-am indragostit de muzica si uite asa am ajuns la Colegiul National de Arta “Octav Bancila” din Iasi, am facut vioara, pian, muzica clasica si am absolvit Conservatorul. M-am “plimbat” prin diferite studiouri de productie muzicala si cand am ajuns la Midiots, studioul de productie al lui Shift, am inceput sa compunem muzica si am simtit dupa o perioada ca a venit momentul ca eu sa lansez primul meu single, “Dale Papi”.

3. De cine este compus si produs single-ul “Dale Papi”? Care este povestea acestuia?

Lariss: Dupa cum am spus si mai sus, piesa “Dale Papi” este compusa de mine impreuna cu Shift si David Ciente, in studioul “Midiots Production”. Ideea piesei mi-a venit pur si simplu, stateam in casa, pe jos, turceste. Nu m-am gandit la nimic, am inceput sa cant. Baietii au vazut potentialul piesei si am inceput sa o producem impreuna, timp in care ne-am cunoscut foarte bine din punct de vedere muzical, iar in aceasta perioada s-a legat si o prietenie intre noi.

4. De ce o piesa in limba spaniola? Crezi ca prinde mai bine decat engleza in industria muzicala internationala?

Lariss: Nu m-am gandit la trend-urile muzicale, a fost o alegere personala. Imi place mult spaniola, cred ca e o limba senzuala, melodioasa, care ma reprezinta in totalitate.

5. Cu cine ai colaborat pentru realizarea clipului? Povesteste-ne o intamplare haioasa din timpul filmarilor!

Lariss: Khaled Mokhtar este “vinovat” de regizarea clipului “Dale Papi”. E un sentiment placut sa te lasi purtat de val, asa am facut eu la filmare, nu stiam cum va iesi, in schimb Khaled este un regizor foarte talentat care si-a lasat imaginatia sa curga. M-am simtit foarte bine si in largul meu, desi era prima experienta de genul acesta pentru mine.

Lariss_dale papi

6. Cum ti s-a schimbat viata in ultimele luni?

Lariss: Nu mai am deloc timp liber, mai mereu sunt pe drumuri. Ma impart intre studio, emisiuni, interviuri si concerte in Romania, cat si in alte tari unde single-ul “Dale Papi” a prins foarte bine.

7. Cat de important este sprijinul din partea unei case de discuri pentru un artist din Romania?

Lariss: Conteaza foarte mult ce oameni ai in jur si cine se afla in echipa ta. Ma consider o norocoasa pentru faptul ca atat Fonogram, cat si Global, au crezut in mine inca de la inceput. Ei i-au implicat dupa aceea si pe alti profesionisti in proiectul “Lariss”, cum ar fi Khaled Mokhtar, care mi-a regizat videoclipul “Dale Papi”, ajuns acum la peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube, pe fotograful Dimitri Caceaune, care a facut shooting-uri cu mai multe persoane publice, pe echipa de PR HTag PR, care lucreaza cu artisti de top. Un rol foarte important il au insa si colegii mei de studio, Shift si David Ciente, alaturi de care am compus si orchestrat hit-ul “Dale Papi”. Sunt recunoscatoare ca ei cred cu totii in mine si sunt fericita ca si eu cred in ei.

8. Cum este Lariss in viata de zi cu zi? Este la fel de rebela cum vrea sa para in clip?

Lariss: Imi place sa fiu true, sa cant versuri care ma reprezinta si sa fiu naturala. Clipul “Dale Papi” ma arata asa cum sunt eu, rebela uneori, dupa cum bine ai zis.

9. Ai cantat timp de 4 ani in backing. Ce te-a determinat sa faci pasul spre o cariera de solist?

Lariss: Anii pe care i-am petrecut cantand in backing mi-au pregatit terenul si am invatat in urma acestei experiente cam cum sta treaba in industria muzicala. Am stiut dintotdeauna ca nu voi face o cariera din backing, doar asteptam momentul oportun, care a fost in noiembrie 2014, cand am lansat single-ul “Dale Papi”.

10. Care a fost cel mai important sfat pe care l-ai primit vreodata si pe care l-ai pus sau urmeaza sa-l pui in practica?

Lariss: Am fost invatata sa nu calc in picioare alte persoane doar pentru a-mi atinge scopul si mereu tin cont de sentimentele celorlalti oameni din jurul meu.

11. Ai inceput sa ai propriile concerte? Daca da, cum arata un show Lariss?

Lariss: Da, pe langa concertele din Romania, am fost deja in Istanbul si Monaco. Show-ul meu e plin de energie si dans. Am fost pentru o perioada si MC, imi place mult sa interactionez cu publicul in timpul concertelor mele.

12. Care este cel mai mare obstacol pe care l-ai intampinat pana acum si cum ai reusit sa-l depasesti?

Lariss: Nu am un “obstacol” anume de care sa imi amintesc neaparat. Dar, mici obstacole pot fi numite, daca vrei, chiar si momentele zilnice pe care le petrec in studio, chinuindu-ma sa imi iasa cat mai bine o linie, un ritm, o idee. Ma consum mult din lucruri marunte, nu am un obstacol major demn de mentionat. Nu inca:) si sper sa raspund la fel la intrebarea asta si peste cativa ani.

Lariss_show

13. Ai fi dispusa sa faci compromisuri pentru a-ti indeplini un vis?

Lariss: Nu, mereu am tinut la principiile mele si m-am ghidat dupa ele. Dupa cum se pare, m-au adus pe un drum bun.

14. Cu ce artist international ti-ai dori sa faci un featuring?

Lariss: Sunt multi artisti pe care ii respect pentru muzica pe care o fac, dar fara sa stau prea mult pe ganduri, ti-i zic pe cei care-mi trec acum prin minte: Rihanna, Wiz Khalifa si Snoop Dogg.

15. Ce intrebare ai vrea sa primesti din partea jurnalistilor si inca nu ai primit-o? Eu iti dau sansa sa raspunzi la ea!

Lariss: Hmm, nu e o intrebare anume, dar m-am gandit sa va zic doar voua o chestie personala, mai precis ce zgomote ma enerveaza. Nu suport zgomotul facut de furculita pe farfurie si nici zgomotul facut de creta pe tabla. Stiti voi ce zic.

16. Ce surprize pregatesti pentru urmatoarea perioada?

Lariss: Curand, foarte curand veti asculta noul meu single. Nu va spun prea multe, dar cred ca o sa va placa 😀

17.Ce mesaj ai pentru cititorii si ascultatorii Radio Crazy?

Lariss: Hei, va pup, pe toti cei un milion de fani de pe Facebook! Nu uitat sa zambiti zilnic Va invit si pe pagina mea sa comunicam prin comentarii: https://www.facebook.com/LarissOfficial.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *