Interpretul moldovean Adrian Chiriac lansează noul single “Aromă de Iubire”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Republica Moldova mereu s-a mândrit cu talentele muzicale ce s-au născut din muncă și talent, iar Adrian Chiriac vine să demonstreze încă odată acest lucru, lansând în acest miez de toamnă o nouă piesă ce poartă o aură de muzică latino.

“Aromă de Iubire” este lucrarea ce îl readuce în atenția presei pe interpretul originar din orașul Bălți, de la nordul Moldovei, un single la care a contribuit o echipă întreagă, de text și muzică s-a ocupat Viorel Mahu, iar ca acea melodie să poarte o haină muzicală superbă, s-a ocupat un cunoscut aranjor și sound producer, anume, Ion Lincovschi, ce are colaborări frumoase cu mulți artiști moldoveni, dar și din România, printre care se numără și Fuego.

Din spusele lui Adrian, piesa aceasta vine ca o intersecție al proiectului său, interpretul nu exclude faptul că în curând ar putea face și muzică mult mai comercială, iar proiectul său să devină mai vast la nivel muzical. Premiera piesei a avut loc în centrul Chișinăului, la un mega eveniment dedicat „Zilei Chișinăului”, pe data de 14 octombrie.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună piesa “Aromă de Iubire”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii