Internet Money a lansat noua piesa, “His & Hers”, impreuna cu Don Toliver, Gunna si Lil Uzi Vert
2021-05-17 18:36:49

Internet Money colaboreaza din nou cu Don Toliver si Gunna, cei doi fiind prezenti si pe mega-hit-ul “Lemonade”. “His & Hers” este a doua piesa lansata anul acesta de Internet Money, prima fiind “JETSKI”.
Grupul de producatori Internet Money este apreciati de toti criticii muzicali, iar toti artistii care au colaborat cu Internet Money au lansat un hit mondial.

Noua piesa, produsa de Taz Taylor, Nick Mira, Alec Wigdahl, Cxdy & Pharaoh Vice, mentine acelasi vibe pop combinat cu hip-hop, fiind un hit perfect pentru vara. “His & Hers” poate avea cel putin succes-ul piesei, “Lemonade”, ce a fost certitficata cu 3 discuri de platina in SUA; refrenul este cantat tot de Don Toliver, iar alaturi de Gunna, care a fost si el prezent pe piesa “Lemonade”, apare si Lil Uzi Vert.

Videoclipul melodiei este realizat de Cole Bennett, cel ce a realizat si videoclipul piesei “Lemonade”. Cole Bennett a fost inspirit de tema clasica a Windows XP, transpunandu-i pe cei trei intr-o lume digitala.

Internet Money este un grup de producatori fondat, in 2015, de Taz Taylor. Grupul a acumulat 3 nominalizari Grammy, 58 discuri de platina, 33 de aur, si 14 hit-uri pe primul loc in Billboard. Internet Money este in spatele multor hit-uri din ultimii ani, precum: Juice WRLD – “Lucid Dreams”, Trevor Daniel – “Falling”, Lil Tecca – “Ransom”, XXXTentacion’s “Fuck Love” ft. Trippie Redd si multe altele.

In 2020, grupul a lansat albumul, “B4 The Storm”, ce contine versuri de la NAV, Don Toliver, Gunna, Juice WRLD, Trippie Redd, Lil Skies, Lil Mosey, iann dior, Roddy Ricch, Swae Lee, Future, The Kid LAROI, Lil Tecca, A Boogie wit da Hoodie, Kevin Gate, 24kGoldn, TyFontaine, Young Nudy, Lil Keed, TheHxliday, lilspirit si Cochise. Albumul a debutat pe locul 10 in Billboard Hot 200.

Pentru anul 2021, Internet Money are foarte multe surprize, lansand deja piesele “JETSKI” si “His & Hers”, dar in tot acest timp lucrand pentru albumele mai multor artisti, precum Lil Yachty, Lil Skies si Fetty Wap.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *