Intalnire cu bărbatul TĂU fatal!
2017-03-03 20:11:07

Aurelian Temișan, Smiley, Cornel Ilie și Gabriel Cotabiță dau intalnire femeilor, pe scena Teatrului Național din București.

Adevaratii barbati frumosi ai muzicii românești, Aurelian Temișan, Smiley, Cornel Ilie și Gabriel Cotabiță, invită toate femeile pe data de 20 martie 2017, în sala mare a Teatrului Național din București, la un spectacol muzical original, dedicat tuturor ipostazelor feminine.

Femeia – iubită, femeia – muză, femeia – soție, femeia – amantă, femeia – gospodină, femeia – mama, femeia – adulteră, femeia – cochetă, femeia – independentă, femeia – fatală, femeia – business.

FEMEIA…toate tipologiile de femei se vor regăsi în spectacolul muzical oferit de Aurelian Temișan, alaturi de invitatii sai speciali: Smiley, Cornel Ilie și Gabriel Cotabiță, mari iubitori de femei și muzică aleasă dedicata acestora.

“Va astept cu drag la TNB, pe 20 martie, la un concert unic atat audio cat si vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged care uneste mesajul cu sunetul si contopeste spectatorii in acelasi film cu scena! Va fi un concert cald si prietenos! Il gandesc de ani de zile, dar il pregatesc de cateva luni bune, alaturi de George Natsis si cu Vlad Popescu, tobosarul orchestrei. Imi voi surprinde spectatorii (sau faneleJ) cu mesajele transmise prin intermediul melodiilor din repertoriul meu si al invitatilor mei! Concertul este tot o dedicatie femeii, chiar daca nu mai suntem atunci in perioada 1-8 martie, mesajul fiind unul de dragoste. Abia astept sa ne intalnim pe 20 martie, la TNB!”, spune Temisan.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag la concert, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *