Inspira-te si fa-i o declaratie speciala cu "MON AMOUR"
2016-07-21 23:03:00

Cate povesti de dragoste, atatea declaratii si piese nascute din sentimente! Dragostea este cea mai sincera forma inspiratie de care ne bucuram cu totii.

“Mon Amour”, semnat de Allena, este o fascinanta poveste de dragoste a unei fete care, in urma unei despartiri, este foarte dezamagita, crezand ca nu o sa isi mai gaseasca iubirea. Restul emotionantei povesti o descoperiti ascultand noul single!

Allena este o artista de origine rusa, crescuta in Belgia, care a facut muzica de mic copil. Talentul l-a mostenit de la tatal sau, iar pasiunea i-a indrumat pasii spre cursurile Conservatorului Regal din Mons.

Fiind expusa mai multor culturi si stiluri muzicale, Allena si-a dezvoltat propriul stil complex si eclectic, care combina ritmuri si reuseste astfel sa trasmita emotii tulburatoare in versurile piesei si prin interpretarea sa.

Prima expunere in fata publicului din Romania a avut-o in 2014 alaturi de producatorul Al Mike, prin single-ul “Give you all”, apoi au urmat colaborari cu George Dice si Omar de la Mandinga.

Allena este o tanara curajoasa si talentata, care astazi lanseaza o piesa de suflet, o dedicatie speciala adresata tuturor indragostitilor. Bucurati-va de timpul petrecut alaturi de jumatatea voastra!

Haideti sa dam impreuna play! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *