#InoataChelutu – noua expresie devenita virala de la Dorian Popa
2020-08-26 21:21:11

De ziua internationala a cainelui, Dorian Popa lanseaza o piesa dedicata cainelui sau, Chelutu, deja celebru in mediul online. In doar 4 ore de cand a fost publicat, videoclipul a adunat peste 400.000 de vizualizari.

Chelutu a fost invitat surpriza si in videoclipul piesei „Sar pe noi”, lansat pe 7 august, de ziua lui Dorian. Chelutu este un buldog francez in varsta de aproximativ trei ani.
Piesa lui Chelutu, „Inoata Chelutu”, cucereste deja mediul online, avand in doar patru ore de cand a fost lansata, cifre impresionante: 400.000 de vizualizari, 4000 de comentarii si 75.000 de like-uri.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Cand lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending.

Dorian Popa are si unul dintre cele mai urmarite conturi de Instagram din Romania si a atins recent pragul de 2.000.000 de followers.
Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa a facut parte din distributia serialului „Sacrificiul” si face parte din juriul emisiunii concurs Next Star.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *