INNA prezintă cel de-al doilea număr al propriei reviste INNAMag

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

La sfârșitul verii acesteia, INNA și-a surprins fanii cu un proiect special, propria revistă care se numește INNAMag.

Artista tocmai a lansat cel de-al doilea număr dedicat iubirii, dar și celebrării prieteniei, oamenilor pe care INNA îi admiră și locurilor frumoase pe care le vizitează în călătoriile ei.

https://innaofficial.com/innamag/

În cel de-al doilea număr al revistei, fanii pot citi interviu cu Erez Sabag, un fotograf renumit în lume, prieten bun cu artista, cel care semnează și ședința foto de copertă, cu Catrinel Marlon, actriță româncă, protagonistă a filmului “La Gomera”, destinație de vacanță Santorini.

“Am făcut una dintre cele mai drăguțe ședințe foto cu Erez Sabag și sunt extrem de încântată de ceea ce a ieșit, simt că mă reprezintă pe mine întru totul și am știut că trebuie să fie materialul principal în INNAMag. Enjoy, sper să vă placă!”, a spus INNA.

INNA lansează INNAMag, propria revistă online, un vis devenit realitate pentru artistă, în care aceasta scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază și pe care le recomandă, împărtășește multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povestește despre experiențele sale în jurul lumii, dar și multe alte surprize!

INNAMag este disponibilă pe site-ul www.innaofficial.com

Primul număr al revistei conține un interviu exclusiv cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat și shooting-ul de copertă, călătorie alături de INNA “înconjurul lumii într-o lună”, România văzută prin ochii artistei, recomandările ei pe diverse subiecte, dar și un quiz cu nimeni alta decât ANTONIA.

De curând, în cadrul Milano Fashion Week, România a fost reprezentată la eveniment prin piesa INNEI “Iguana” care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul unui moment special, viral, în care Jennifer Lopez a ieșit pe scenă purtând o rochie iconică.

“Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată!, a spus INNA.

Video aici.

Anul acesta, INNA s-a întors în Mexic, una dintre țările din lume unde este primită mereu cu entuziasm și multă iubire din partea fanilor.

INNA a susținut un concert în fața a 100 000 de oameni, pe aceeași scenă cu artiști de top cunoscuți în întreaga lume precum Anitta, Nicky Jam și Sofia Reyes.

Artista a cântat piese extrem de iubite din repertoriul său precum “Sun is Up”, “Club Rocker”, dar și piese de pe cel mai recent lansat album “YO” – “Iguana” și “RA”.

Video 1 EXA

Video 2 EXA

Un nou motiv de bucurie pentru INNA: piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” semnat de INNA, apare în episodul 6 din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”.

INNA – Sin Ti

Tot anul acesta, o altă piesă compusă de INNA, “Tu Manera”, de pe album “YO” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului “Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

Link aici

Totodată, “Tu Manera” este inclusă și pe coloana sonoră a jocului Need For Speed Heat care se va lansa în câteva zile și va disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.4 milioane de fani pe Twitter și 2.7 milioane de fani pe Instagram.

De curând, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Albumul “YO” este disponibil pe www.innaofficial.com, pe magazinele digitale și în rețeaua Cărturești.

Păreri?

{focus_keyword} INNA prezintă cel de-al doilea număr al propriei reviste INNAMag 66abeba9 75b4 415c bf0a 0a82bb455863 1

Comentarii