INNA ne arata drumul spre "Heaven"
2016-06-08 14:12:18

Soundtrack-ul verii nu este complet fara o piesa de senzatie marca INNA.

“Heaven”, cea mai noua lansare de la INNA, este povestea unei iubiri traite intr-o destinatie de vis. Filmat in Mauritius, Shangri-La, INNA este inconjurata de localnici, care o insotesc in aventura ei pe insula. In cautarea marii iubiri ea rataceste printre ape de cristal si plaje ce-ti taie respiratia. Ritmul usor tropical combinat cu vocea suava a INNEI transforma single-ul “Heaven” in piesa perfecta pentru evadare din rutina, iar starea de bine este garantata de la primele acorduri.

“Sunt foarte bucuroasa sa lansez “Heaven”. Este una din piesele de care m-am indragostit la prima auditie si pe care fanii mei o asteptau nerabdatori. Este sound-ul ideal pentru vara, sper sa va bucurati de ea” a declarat artista.

“Heaven” contine si parti in franceza, piesa fiind produsa de duo-ul Play & Win, Sebastian Barac si Marcel Botezan, care au stat in spatele hiturilor precum “Hot”, “Amazing”, “Sun Is Up”, “Club Rocker”, o colaborare cu Flo Rida, “Wow”, “INNdiA” si multe altele.

Regizorul si DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanti cinematografi la nivel international care a lucrat cu artisti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys si Lady Gaga.

Asistent regie, DoP si editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiecte video si sesiuni live “Rock The Roof” unde artista a cantat pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexic, Istanbul, Los Angeles dar si “Rock The Street” in Bucuresti.

INNA este una din cele mai apreciate artiste din intreaga lume, inspirand loialitate milioanelor de subscriberi de pe YouTube si followeri pe Instagram.

Cel mai recent, INNA a surprins prin aparitia surpriza in trupa G Girls, alaturi de Alexandra Stan, Antonia si Lori, iar piesa lor de debut “Call The Police” ia cu asalt top-urile muzicale din Romania si Europa deopotriva. In urmatoarea perioada INNA va avea concerte in Europa, dar si in Mexic unde pe 2 iulie va imparti scena cu faimosii DJ-ii Steve Aoki si Deorro.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei INNA, “Heaven”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *