INNA lansează single-ul “Si, Mama” de pe “YO”, albumul compus integral de artistă în limba spaniolă

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

INNA revine cu un nou single “Si, Mama”, de pe albumul “YO”, compus integral de artistă în limba spaniolă și produs de David Ciente.

Piesa “Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care dorește să își contureze o carieră, la ce și la cine să aibă grijă pe drumul spre succes.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (NGM Creative), producție video Loops Production, alături care artista a lucrat toate cele 11 piese de pe albumul “YO”. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (ținute), Andra Manea (Make-up and Beauty Studio – make-up) și Sorin Stratulat (Beauty District – hair). Look-ul artistei în acest videoclip este minimalist, natural.

“Îmi place “Si, Mama”, este printre piesele preferate de pe album, dedicate tuturor actrițelor, cântărețelor, modelelor care încearcă să își facă un loc în această industrie”, a spus INNA.

În “Si, Mama”, INNA cântă despre avertismentele mamei către fiica ei de a avea grijă la oamenii din jur cărora de multe ori nu le pasă, dar care nu trebuie să te oprească din a-ți urma visurile.

Ca o surpriză pentru fani, INNA lansează și “Contigo”, un videoclip vertical cu multe elemente grafice, dinamic, realizat tot de NGM Creative, în care artista are un look nou, părul foarte scurt.

Cele doua videoclipuri au fost lansate inițial pe platforma www.yosoyinna.com, locul în care fanii artistei primesc în mod constant conținut exclusiv de la artistă.

“YO” este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, lansat împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

INNA a lansat de curând “Te Vas”, “Gitana” și “Fuego”.

Celelalte piese de pe album lansate deja:

INNA – RA

INNA – Iguana

INNA – Tu Manera

INNA – Sin Ti

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram.

Anul acesta, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Albumul “YO” este disponibil pe www.innaofficial.com, pe magazinele digitale și în rețeaua Cărturești.

Păreri?

Comentarii